ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ο χορός των deals στις ασφάλειες: Νέο σκηνικό με είσοδο ξένων κεφαλαίων

Πώς πέρασε σταδιακά στον έλεγχο διεθνών κεφαλαίων και ασφαλιστικών ομίλων ο ελληνικός ασφαλιστικός τομέας. Συμφωνία - κλειδί τα τελευταία χρόνια η εξαγορά της Ευρωπαϊκής Πίστης από την Allianz. Ποια άλλα μεγάλα deals έγιναν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα μεγάλη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Kyndryl

Οι υπηρεσίες της Kyndryl θα βοηθήσουν την ασφαλιστική να βελτιώσει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων της, προσελκύοντας εργασιακό προσωπικό υψηλών δυνατοτήτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Προϊόντα νέας γενιάς για βελτίωση της κερδοφορίας

Πέρασμα από τα παλιά και ζημιογόνα ασφαλιστικά προϊόντα σε μια νέα γενιά συμβολαίων με καλύτερη απόδοση ανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος, R. Gauci . «Πονοκέφαλος» τα υψηλά νοσήλια των ιδιωτικών νοσοκομείων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εθνική Ασφαλιστική: Ολοκληρωμένη προστασία από διαδικτυακούς κινδύνους

Το Full [Cyber Protection] της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου και των «έξυπνων» συσκευών, καθώς προσφέρει προστασία από μια ευρεία γκάμα διαδικτυακών κινδύνων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα διοικητική διάρθρωση για Εθνική Ασφαλιστική, ποιοι αναλαμβάνουν

Στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της περνάει η εταιρεία, καθώς δημιουργείται μια νέα διοικητική ομάδα που βάζει στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.
ESG

Η Εθνική Ασφαλιστική δέσμευσε, επιπλέον, 2 εκατ. για τους πλημμυροπαθείς

Ο CEO της ασφαλιστικής τόνισε ότι αυτά τα χρήματα είναι για την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας και όχι μόνο των ασφαλισμένων μας, που μας έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις από εργαζομένους για τις απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα σημειώνει πως με τη χρήση συμβάσεων εικονικής εργολαβίας η εταιρεία απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους εδώ και 15 χρόνια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγές στο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ

Ολοκληρώθηκε ο οργανωτικός μετασχηματισμός της γενικής διεύθυνσης Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας που είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο. Ποιοι είναι οι επικεφαλής των νέων ομάδων που δημιουργήθηκαν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

R. Gauci: Αλλάζουν όλα για τους ασφαλιστές της Εθνικής Ασφαλιστικής

Άνοιξε τα χαρτιά του ο νέος CEO της εταιρείας, περιγράφοντας το νέο πρότυπο για τη λειτουργία των ασφαλιστικών συμβούλων και τονίζοντας ότι κάποιοι παλιοί εργαζόμενοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να το αφομοιώσουν.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο αποκαλυπτικός Γ. Τσίπρας, το τέλος εποχής MIG και τα χαμόγελα στην Τρ. Πειραιώς

Η επόμενη ημέρα της MIG μετά τη συμφωνία με την Strix, η μεγάλη μείωση των NPEs της Τρ. Πειραιώς, οι καραμπόλες στην Oliver Wyman, το χρυσό αγόρι των crypto στη φυλακή, το επικό τρολάρισμα στον Χρ. Σταϊκούρα και η τεμπελιά του Γ. Τσίπρα.