ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tον Μάρτιο οι προσφορές για το 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η τράπεζα δεν θα προχωρήσει σε διάσπαση του τομέα διαχείρισης απαιτήσεων σε νέα εταιρία, κρίνοντας ότι πρόκειται για χρονοβόρο project. Σε υφιστάμενη εταιρία διαχείρισης απαιτήσεων θα ανατεθεί η μεγάλη τιτλοποίηση ύψους 6 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έμμεση κεφαλαιακή ένεση 500 εκατ. στην Εθνική Τράπεζα

Νέα συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων με το Δημόσιο επιτρέπει στην Εθνική να προχωρήσει σε μεγάλες τιτλοποιήσεις «κόκκινων» δανείων και να απορροφήσει τις ζημιές από την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάκριση της Εθνικής Ασφαλιστικής στα Salus Index Awards 2019

H Εθνική Ασφαλιστική βραβεύθηκε για προγράμματα ασφάλισης σε ιδιώτες και επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας στον τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά, Salus Index Awards 2019
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αγωνία για τις προσφορές για την Εθνική Ασφαλιστική

Σήμερα λήγει η προθεσμία για εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται ο επικεφαλής της Fairfax, Πρεμ Γουάτσα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την κορυφαία ασφαλιστική της χώρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aύξηση παραγωγής και βελτιωμένα αποτελέσματα για την Εθνική Ασφαλιστική

Τα κέρδη προ φόρων, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κόστος της οικειοθελούς αποχώρησης του προσωπικού, διαμορφώθηκαν σε €59,2 εκ. έναντι €50,1 εκ. το 9μηνο του 2018, παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 18,2%.