ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:46:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EUROBANK

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Kλείδωσαν» οι όροι του δανείου στη Lamda για το έργο στο Ελληνικό

Μετά την επικαιροποίηση, το συνολικό ύψος του κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού ανέρχεται σε 1,16 δισ. ευρώ. Στο σύνολο του δανεισμού περιλαμβάνεται ποσό ύψους 205 εκ. ευρώ που αφορά την κάλυψη δαπανών ΦΠΑ του έργου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank & egg: Καινοτομία στις τεχνολογίες για τουρισμό και πολιτισμό

Επιδίωξη του Cluster είναι ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος και η βέλτιστη αξιοποίηση ενός ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της χώρας, μέσω της υιοθέτησης τεχνολογιών λογισμικού και ψηφιακού περιεχομένου.
xrimata, euro, money, cash
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διακυμάνσεις που... ζαλίζουν προκαλεί στην κατανάλωση η πανδημία

Η κατανάλωση συρρικνώθηκε απότομα κατά -12,9% το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ανέκαμψε δυναμικά κατά 13,3% το τρίτο τρίμηνο και τους τρεις τελευταίους μήνες του 2020 επανήλθε σε καθοδική τροχιά, αναφέρει η Eurobank.
Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το άνοιγμα των Ολλανδών στους εφοπλιστές και το εκλογικό «πάγωμα» των πλειστηριασμών

Η προσπάθεια αποφυγής πολέμου μετόχων στην Ελλάκτωρ, οι πολιτικοί υπολογισμοί για τους πλειστηριασμούς, η εκεχειρία των εργολάβων και το πακέτο του Απ. Βακάκη που αβγάτισε.
ΑΓΟΡΕΣ

Eurobank: Αναβαθμίζουν τις προβλέψεις η Bank of America και η KBW

Η BofA αυξάνει στο 1 ευρώ την τιμή στόχο, αναβαθμίζει κατά μέσο όρο 12% τις εκτιμήσεις για τα κέρδη και διατηρεί τη σύσταση «αγορά». Η KBW ανεβάζει σημαντικά την τιμή στόχο και κατατάσσει την Eurobank ως κορυφαία επιλογή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανατομία στη μεγάλη ύφεση του 2020: Πώς φθάσαμε σε συρρίκνωση 8,2%

Σύμφωνα με ανάλυση της Eurobank, στο 9,1% του ΑΕΠ προσδιορίζεται το πλήγμα από την κατάρρευση του τουρισμού και στο 3,6% από την κάμψη της ιδιωτικής κατανάλωσης. Τα παράδοξα στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.
embolia-emboliasmoi-emboliastika kentra
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα άδεια εμβολιαστικά κέντρα, το νέο project της Alpha και ο αναλυτής της Lansdowne

Ο «πονοκέφαλος» για την έλλειψη εμβολίων, οι επικείμενες ανακοινώσεις της Alpha Bank, το μυστικό επιτυχίας του ομολόγου της ΔΕΗ και οδυνηρή διάψευση του αναλυτή που προέβλεπε κατάρρευση.