ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EUROBANK

ΤΧΣ: Έλαβε την πρόταση της Eurobank, προχωρά σε διαγωνιστική διαδικασία

Όπως ανακοίνωσε το ΤΧΣ η ανταγωνιστική διαδικασία θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου και αφορά την αναζήτηση καλύτερων προσφορών για την διάθεση του 1,4% των μετοχών της Eurobank.
MARKET MAKER

Ο μήνας που «έκαψε» καλές ειδήσεις, η αφύπνιση ΕΕΕ και ΟΤΕ και η Viohalco

Οι προσδοκίες για μια ανάκαμψη πριν λήξει ο Σεπτέμβριος, η προσπάθεια αντίδρασης της Epsilon Net μετά τη δυσάρεστη έκπληξη, η βελτιωμένη εικόνα Coca Cola HBC και ΟΤΕ και οι αποκλίνουσες πορείες των μετοχών του ομίλου Viohalco.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το Βατερλό της Epsilon Net, τα έρμα τα πελατάκια των τραπεζών και η Elpedison

Το λάθος των 99,2 εκατ. ευρώ για τους μετόχους της Epsilon Net, οι αποτιμήσεις των εταιρειών προς εισαγωγή στο ΧΑ, η αύξηση 69% στο φθηνότερο τιμολόγιο ρεύματος της αγοράς και οι μεταρρυθμίσεις αλά ελληνικά.
Mikromesaies Epixeiriseis, MmE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιέζονται από τα αυξημένα κόστη οι ΜμΕ και «φρενάρουν» τις επενδύσεις

Σχεδόν οι μισές μικρομεσαίες επιχειρήσεις απάντησαν σε έρευνα της Eurobank ότι είχαν αύξηση πάνω από 10% στο κόστος λειτουργίας. Το 55% των επιχειρήσεων λένε ότι δεν θα προχωρήσουν σε επενδύσεις.
MARKET MAKER

Ο κλοιός των πιέσεων, οι αναβαθμίσεις των τραπεζών, το +20% της MIG και η Intralot

Το «αναιμικό» αγοραστικό ενδιαφέρον και οι 90 «κόκκινες» μετοχές στο ταμπλό, η απόφαση στην Κύπρο και το άλμα της MIG, οι αναβαθμίσεις των τραπεζών από Moody's - Fitch και η σταθερότητα της Intralot ενόψει της ΑΜΚ.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η αγορά χωρίς καύσιμα, η αθόρυβη άνοδος της ΜΟΗ και το «άδειασμα» της Αλουμύλ

Η απουσία ισχυρού αγοραστικού ενδιαφέροντος παρά την αναβάθμιση, η άνοδος της Motor Oil με «σύμμαχο» το πετρέλαιο, το καλό σερί της ΔΕΗ, η εκτίναξη της Interlife και η «βουτιά» 22% της Αλουμύλ.
Ellada, Greece, Oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καθοδικοί κίνδυνοι για την οικονομία από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του έτους η οικονομία αντιμετωπίζει πρόσθετες δυσκολίες, τονίζει η Eurobank, αν και τα κοινοτικά κονδύλια των 2,25 δισ. αναμένεται να μετριάσουν την επίδραση από τις πλημμύρες.
Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank
ESG

Φ. Καραβίας: H Eurobank στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας σε επιστολή του προς τους εργαζομένους, σημείωσε πως η Eurobank έχει βρεθεί στο πλευρό των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές με κινήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Συνεργασία με Microsoft για αξιοποίηση των αγορών μέσω κάρτας

Η νέα εφαρμογή με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα λειτουργεί ως προσωπικός σύμβουλος με βάση τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών και θα ειδοποιεί αντίστοιχα για καλύτερες προσφορές και ευκαιρίες.