ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

exoikonomo-anakainisi-ypen
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση έως τις 15 Νοεμβρίου για αιτήσεις στο πρόγραμμα Εξοικονομώ

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε την παράταση κατά δυο μήνες της υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα που εξασφαλίζει την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών. Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αιτήσεις στο νέο «Εξοικονομώ 2023»

Στο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 300 εκατ. ευρώ, από τα οποία 60 εκατ. διατίθενται αποκλειστικά για ευάλωτα νοικοκυριά με στόχο την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, εκτιμάται ότι θα ενταχθούν 20.000 νοικοκυριά.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

«Πακέτο» 1 δισ. για εξοικονόμηση ενέργειας: Ποια προγράμματα θα «τρέξουν»

Στα 938 εκατ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός στα προγράμματα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα, Εξοικονομώ - Ανακαινίζω για νέους, Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και Εξοικονομώ 2023, που ανοίγει στις 12 Ιουνίου.
Kostas Skrekas, Ypourgeio Energeias, Energeia, Kyvernisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με αυξημένους πόρους το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023» από τις 12 Ιουνίου

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το πρόγραμμα θα έχει προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 60 εκατ. ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά για ευάλωτα νοικοκυριά.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Όπως ανέφερε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η παράταση αυτή κρίνεται επιβεβλημένη για την ολοκλήρωση των εργασιών από τους ωφελούμενους, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρία προγράμματα Εξοικονομώ... για όλους θα μοιράσουν συνολικά 1 δισ. ευρώ

Τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας που ενεργοποιούνται το επόμενο διάστημα θα καλύψουν τις ανάγκες νοικοκυριών, επιχειρήσεων, αλλά και των νέων έως 39 ετών. Αυξήθηκε στο «παρά πέντε» ο προϋπολογισμός για τις επιχειρήσεις.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξοικονομώ: Απλήρωτοι ένας στους τρεις, «πόλεμος» για τις ευθύνες

Έχουν πληρωθεί μόνο τα 414 από τα 850 εκατ. ευρώ του προγράμματος, ενώ μία στις τρεις αιτήσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα και 5.000 ακόμη αξιολογούνται. Ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ μηχανικών και Αναπτυξιακής Τράπεζας.