ΓΔ: 903.25 -0.08% Τζίρος: 75.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Oikonomou

Γ. Οικονόμου: Ξεκινάει το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους

Στόχος του προγράμματος που καλύπτει επιλέξιμες δαπάνες έως 35.000 ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κατοικίας είναι η εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας κατά τουλάχιστον 30%. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάλυψη δαπανών έως 35.000 ευρώ στο Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους

Δαπάνες έως 35.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κατοικίας προβλέπει το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» και καλύπτει το 30% του ποσού των παρεμβάσεων ανακαίνισης ενώ το υπόλοιπο ποσό μπορεί να καλυφθεί από χαμηλότοκο δάνειο έως 7.000 ευρώ.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στους 87.578 ανέρχονται πλέον οι δικαιούχοι του Εξοικονομώ

Μετά την αύξηση του προϋπολογισμού του «Εξοικονομώ 2021 στα 1,2 δισ. ευρώ εντάσσονται στη λίστα των δικαιούχων και οι επιλαχόντες. Προθεσμία 150 ημερών για την υποβολή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου για τις αιτήσεις που χαρακτηρίζονται Καταρχήν Επιλέξιμες Προς ΗΤΚ.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται τέσσερα νέα «Εξοικονομώ» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Το υπουργείο Ενέργειας ανοίγει βηματισμό στα προγράμματα εξοικονόμησης, ενόψει παρατεταμένης ενεργειακής κρίσης. Ποια είναι τα προγράμματα που έχουν «κλειδώσει» ή εξετάζονται για τους επόμενους μήνες.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική ευθεία δικαιολογητικά και αξιολόγηση για το «Εξοικονομώ»

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, το διάστημα μέχρι τις 19/7 θεωρείται κρίσιμο για την ολοκλήρωση των εκκρεμών αιτήσεων και καλούνται όλοι να συμβάλλουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών που τους αφορούν, ώστε να υπάρξουν γρήγορα τα οριστικά αποτελέσματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεπτέμβριο το «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις: Πού θα δοθούν 450 εκατ. ευρώ

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων και παραγωγικών διαδικασιών, συστήματα ανάκτησης θερμότητας, εγκατάσταση «έξυπνων» ενεργειακών συστημάτων και ηλεκτρικά οχήματα διανομής.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πακέτο 450 εκατ. στις επιχειρήσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας

Έρχεται το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ» που θα επιδοτήσει αναβάθμιση κτηρίων και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε επιχειρήσεις. Τι θα γίνει για τα νοικοκυριά και την ανακύκλωση συσκευών.
exoikonomo, anakainisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ συμμετοχών για το «Εξοικονομώ», περισσότεροι δικαιούχοι από πέρσι

Ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκε για υπαγωγή στο πρόγραμμα είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες πέντε δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών που έγιναν την περασμένη δεκαετία.
anakainisi-erga-exoikonomo-autonomo-ergasies-mixanikos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολυκατοικίες μπαίνουν στο Εξοικονομώ, από σήμερα αρχίζουν αιτήσεις

Ανοίγει η πλατφόρμα για την ενεργειακή αναβάθμιση πολυκατοικιών με ειδικό προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ. Ποιες παρεμβάσεις επιδοτούνται και ποια η διαδικασία για την ένταξη στο πρόγραμμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από τους στόχους έκλεισε το Εξοικονομώ, στον αέρα χιλιάδες αιτήσεις

Ξεπέρασαν κατά πολύ τον στόχο των 50.000 κατοικιών οι αιτήσεις στο Νέο Εξοικονομώ. Χιλιάδες, ωστόσο, αιτήσεις παραμένουν στον αέρα καθώς δεν πρόλαβαν να υποβληθούν εγκαίρως και λόγω προβλήματος της πλατφόρμας.
startup-technology
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (6/2 - 12/2)

Οι τεχνολογίες made in Greece που φέρνουν δισεκατομμύρια, το τελεσίγραφο της κυβέρνησης στο Πεκίνο και η συνέντευξη του Φ. Ταντέι, ήταν μεταξύ των θεμάτων του Business Daily που διαβάστηκαν περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα.