ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EY

EY Ελλάδος: Ο εσωτερικός έλεγχος στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Στη σημασία και τα πλεονεκτήματα της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τις επιχειρήσεις, αναφέρθηκε ο Μ. Πετροδασκαλάκης Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος.
ΔΙΕΘΝΗ

EY: Υπέρ της τηλεργασίας τάσσεται η πλειοψηφία των εργαζομένων

Σύμφωνα με την έρευνα οι αποδοχές παραμένουν η κύρια ανησυχία για τους εργαζομένους, ενώ το 50% των εργαζόμενων δήλωσαν ότι δεν είναι πρόθυμοι να έρχονται στο γραφείο πάνω από μία ημέρα την εβδομάδα.
businessdaily-Christos_Tarantilis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EY: Η ανάπτυξη έξυπνων πόλεων στο επίκεντρο της πράσινης μετάβασης

O Εταίρος και Επικεφαλής του Τομέα Κεντρικής Διοίκησης και Δημοσίου της EY Ελλάδος, Χρήστος Ταραντίλης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε να μπορούν οι έξυπνες πόλεις να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
esg
ESG

EY: Θετική επίδραση από τις επενδύσεις ESG στις ελληνικές επιχειρήσεις

Oι επιχειρήσεις που επενδύουν σε δράσεις για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής δημιουργούν, παράλληλα, και μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομική αξία για τις ίδιες και βελτιώνουν την κεφαλαιοποίησή τους.
ΑΓΟΡΕΣ

EY: Μειωμένες οι δημόσιες εγγραφές στα διεθνή χρηματιστήρια το 2023

Ο κλάδος της τεχνολογίας συνεχίζει να κυριαρχεί στην παγκόσμια δραστηριότητα δημόσιων εγγραφών φέτος, καταγράφοντας ωστόσο μειωμένα έσοδα, και ακολουθεί η βιομηχανία που καταγράφει σταθερή ανάπτυξη.
ΔΙΕΘΝΗ

EY: Αυξάνεται το κόστος κυβερνοασφάλειας και πλησιάζει τα 35 εκατ. δολάρια

Μόλις ένας στους πέντε επικεφαλής κυβερνοασφάλειας που συμμετείχαν σε παγκόσμια έρευνα της EY, θεωρεί αποτελεσματική την προσέγγιση κυβερνοασφάλειας του οργανισμού του. Οι ετήσιες δαπάνες για την κυβερνοασφάλεια πλησιάζουν τα 35 εκατ. δολάρια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EY Ελλάδος: Ανατροπές στο ελληνικό επιχειρείν από την κλιματική κρίση

Οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού όσο και οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, απέδειξαν με τον πιο δραματικό τρόπο ότι η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημία στην ελληνική οικονομία.
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΥ: Οι καταναλωτές λένε «όχι» στα brands λόγω αύξησης του κόστους ζωής

H σημερινή οικονομική αβεβαιότητα δε φαίνεται να υποχωρεί, το 92% των ερωτηθέντων ανησυχούν για την οικονομία της χώρας τους, ενώ το 39% αναμένουν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τους επόμενους έξι μήνες, σύμφωνα με έρευνα της ΕΥ.
ypologistis-ergasia-matia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σήμα κινδύνου» για την ψυχική υγεία των εργαζομένων στην Ελλάδα

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΥ υψηλά ποσοστά κατάθλιψης καταγράφονται στους εργαζομένους στη χώρα μας ενώ αρκετά εκτεταμένα είναι και τα συμπτώματα που σχετίζονται με το άγχος και αυξημένες είναι και οι εκδηλώσεις θυμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY Ελλάδος: Σύμβουλος της Motor Oil σε επιχορήγηση 127 εκατ.

Η χρηματοδότηση θα προέλθει από το Ταμείο Καινοτομίας της ΕΕ, ενώ αφορά το έργο IRIS, μέσω του οποίου αναμένεται να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του διυλιστηρίου της Motor Oil, με τη δέσμευση 495 χιλ. τόνων CO2 ετησίως.