ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

EY

ΕΥ: Αποθαρρύνονται οι καταναλωτές εξαιτίας της παγκόσμιας αβεβαιότητας

Σύμφωνα με έρευνα της EY, η αβεβαιότητα που προκαλεί το αυξανόμενο κόστος ζωής έχει προκαλέσει τη διάθεση στο τουλάχιστον το 60% των καταναλωτών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ ενισχύεται και το ποσοστό όσων αποταμιεύουν.
ΑΓΟΡΕΣ

EY: Σημαντική επιβράδυνση των δημοσίων εγγραφών στα χρηματιστήρια

Παρά την δυναμική αρχή του Ιανουαρίου που υπήρξε ο ισχυρότερος πρώτος μήνας των τελευταίων 21 ετών στη συνέχεια η παγκόσμια αγορά δημοσίων εγγραφών πραγματοποίησε «βουτιά» κλείνοντας το τρίμηνο με μείωση 37% των συναλλαγών και 51% των εσόδων.
Ernst-&-Young-EY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕY: Ψηφιακός μετασχηματισμός ESG, οι προτεραιότητες των Ελλήνων CEOs

Επειδή η πανδημία επιταχύνει την ψηφιοποίηση, τα κορυφαία στελέχη αναφέρουν τις επενδύσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό (22%), αλλά και στις υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες (18%) ως βασικές προτεραιότητες.
alpha bank-saitis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον Ε. Σαΐτη η Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς από τον Β. Ψάλτη

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank στον χαιρετισμό του κατά την απονομή του βραβείου στον κ. Σαΐτη σημείωσε πως «Με τη βράβευση του Ε. Σαΐτη για τη συνολική επιχειρηματική του προσφορά, τιμούμε την πίστη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πατρίδας μας».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥ: Οι 10 παράγοντες επιτυχίας για τις τεχνολογικές εταιρείες το 2022

Η πανδημία έχει οδηγήσει σε αναδιάταξη των προτεραιοτήτων των εταιρειών τεχνολογίας που καλούνται να προσελκύσουν και να διατηρήσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους στο νέο υβριδικό περιβάλλον που δημιουργείται.
Ernst-&-Young-EY
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY: Αναδείχθηκε ηγέτιδα στις συμβουλευτικές υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

Η Forrester Research αξιολόγησε 12 από τους πιο σημαντικούς παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας βάσει 21 κριτηρίων, μεταξύ των οποίων οι προσφερόμενες υπηρεσίες, η στρατηγική και η παρουσία στην αγορά.
Digital Banking
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

EY: Τα πλεονεκτήματα των τραπεζών έναντι των neobanks στο ψηφιακό μέλλον

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΥ, οι παραδοσιακές τράπεζες μπορούν να επωφεληθούν από την τάση των καταναλωτών προς τις super apps και αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία να επανασχεδιάσουν την στρατηγική τους για την προσέγγιση με τον πελάτη.