ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ ΠΗΝ 2024 ΔΤ ΚΤΧ

Κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις στην ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Ο ρόλος της ΕΥΔΑΠ, η οποία τροφοδοτεί με νερό 4,4 εκατ. καταναλωτές, αναδεικνύεται κρίσιμος στον κύκλο του νερού, με την εταιρεία να εξελίσσεται σε εθνικό και περιφερειακό ηγέτη στη διαχείριση φυσικών πόρων.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
MARKET MAKER

Το ξαφνικό ράλι της ΕΥΔΑΠ, οι φήμες για τα ΕΛΠΕ, η Σαράντης και η Epsilon Net

Οι επενδυτές ανακαλύπτουν την ελκυστική αποτίμηση της ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΠΕ ευνοούνται από τη φημολογία για ενδιαφέρον κορυφαίων επιχειρηματιών, η Σαράντης ξεχωρίζει στον 25άρη και η Epsilon Net σε πτώση παρά τα καλά αποτελέσματα.
businessdaily-Peiraiws-Xrimatistirio
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Μεγάλου και η εμπιστοσύνη των αγορών, οι χρεώσεις στις τράπεζες και το νερό

Πώς κέρδισε η Πειραιώς την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών με συνέπεια λόγων και έργων, το πρέσινγκ του υπουργείου Οικονομικών για χαμηλότερες χρεώσεις στις συναλλαγές και οι αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το βασικό σενάριο για Πειραιώς, ιππικό της ΕΥΔΑΠ στη Ζάκυνθο και ζόρια στο RRF

Το σύνολο των μετοχών της Τρ. Πειραιώς σχεδιάζει να διαθέσει η κυβέρνηση, η συνδρομή της ΕΥΔΑΠ στο σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης στην Ζάκυνθο, η προσφυγή για την Αττική Οδό, οι αλλαγές στην Παιδεία και οι εκπτώσεις του ΟΤΕ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΔΑΠ: Επενδύσεις 1,85 δισ. στη δεκαετία, έρχονται τα νέα τιμολόγια

Η ΕΥΔΑΠ επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε Βοιωτία, Φωκίδα και Κορινθία. Ο γρίφος των νέων τιμολογίων νερού αναμένεται να λυθεί σε περίπου ένα εξάμηνο με την έκδοση υπουργικής απόφασης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλάζουν όλα στη διαχείριση του νερού με 13 περιφερειακές υπηρεσίες

Στις περιφερειακές υπηρεσίες θα ενσωματωθούν οι τοπικές δημοτικές επιχειρήσεις και θα ακολουθήσει η ένταξή τους στο νεοσύστατο Δημόσιο Επενδυτικό Ταμείο. Ποιος θα είναι ο ρόλος της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ και των ιδιωτικών κεφαλαίων.
Xatzidakis, Hatzidakis, Ypourgeio Oikonomias & Oikonomikon
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Επιστροφή στην πειθαρχία, η εξαέρωση 20 εκατ. και η ουκρανική blacklist

Οι όρκοι δημοσιονομικής πειθαρχίας με το βλέμμα στα ομόλογα, η ατυχής επένδυση της ΕΥΔΑΠ στην Attica Bank, το ατόπημα Βουλγαράκη, το ρεκόρ των εμφιαλωμένων νερών, η κλινική θύμα του real estate, οι ναυτιλιακές και η λίστα των Ουκρανών.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η μάχη για τις 1.200 μον., το βαρύ κλίμα στις αγορές, Τιτάν και Cairo Mezz

Η συνεδρίαση που θα κρίνει αν κρατιέται η στήριξη των 1.200 μονάδων, η διάθεση "risk off" των επενδυτών παγκοσμίως, οι νέοι στόχοι που έφεραν άνοδο της Τιτάν, η αξία των ομολόγων της Cairo Mezz και το μέρισμα της Ανδρομέδα.
monumenta-ktiria-ethniki
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι άφαντοι Σαουδάραβες, οι φόροι και ο λαϊκισμός και η επιστροφή του Σαββίδη

Οι Σαουδάραβες που δεν δίνουν το «παρών» για την Εθνική, η κυβέρνηση που μόνο αυξάνει τα εισοδήματα των πολιτών, η επανεμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη στο λιμάνι Βόλου, τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ και τα σενάρια για τη Μασούτης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το κόστος ενέργειας «βύθισε» τα κέρδη της ΕΥΔΑΠ κατά 96% το α' εξάμηνο

Τα μετά από φόρους κέρδη μειώθηκαν στα 0,7 χιλ. από 16,7 εκατ. το πρώτο εξάμηνο του 2022, παρουσιάζοντας μείωση της τάξης του -96%. Το καθαρό περιθώριο κέρδους διαμορφώθηκε στο 0,4% από 10,2% κατά το α΄ εξάμηνο του 2022.