ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη μας αφορά γιατί το 2024 είναι πιο δύσκολο από το 2019

Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας και συγκεκριμένα στο μείζον πρόβλημα της ακρίβειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση, όταν η οικονομία αναπτύσσεται με διπλάσιο ρυθμό».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόστιμο 400.000 στο υπ. Εσωτερικών και 40.000 στην Ά. Ασημακοπούλου

«Όσον αφορά στο υπουργείο Εσωτερικών, η διαρροή αρχείου που προορίζεται αποκλειστικά για εσωτερική χρήση αποτελεί περιστατικό παραβίασης της εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δίνουμε μια μάχη για το ζήτημα της ακρίβειας τόνισε ο Άκης Σκέρτσος

«Το ζήτημα της ακρίβειας είναι δυσεπίλυτο και δεν μπορεί να λυθεί από μία μόνον, χώρα, εξ ου και η χρησιμότητα της Ευρώπης σε αυτό, αλλά και άλλα θέματα, όπως η μετανάστευση, η άμυνα κ.α.» τόνισε ο κ. Σκέρτσος.
Stasinos-Giorgos-TEE
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόβα τζενεράλε ευρωεκλογών οι κάλπες σε ΤΕΕ και φοιτητικούς συλλόγους

Χαμόγελα στη ΝΔ για το 40% που απέσπασε η παράταξη Στασινού στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, κατήφεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Τεστ και για τα κόμματα η επίδοση των παρατάξεων που υποστηρίζουν στις φοιτητικές εκλογές.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών

«Η αποχή είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τις ευρωεκλογές», είπε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν λέει τίποτε για τα ευρωπαϊκά ζητήματα και την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών.
facebook
ΔΙΕΘΝΗ

Η ακροδεξιά στη Σουηδία δεν θα κλείσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της

Λιγότερο από έναν μήνα πριν από τις ευρωεκλογές, οι Σουηδοί Δημοκράτες πιστώνονται με σχεδόν 19% στην πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις, πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες, πρώτο κόμμα της αντιπολίτευσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ, διευρύνεται το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ερώτηση «πώς θα επιλέξετε τι θα ψηφίσετε στις ερχόμενες εκλογές», το 50% απαντά το ίδιο με τις εθνικές εκλογές, το 27% με κριτήριο τα καλύτερα πρόσωπα και προτάσεις και το 13% για να τιμωρήσει ή να στείλει ένα μήνυμα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Θα πάμε πολύ καλά και στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

«Εάν κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν αυτές τις εκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης, είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στην κάλπη», είπε ο πρωθυπουργός.