ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΑΓΟΡΕΣ

UBS: Δεν τέλειωσαν τα δύσκολα παρά το ράλι του Ιουλίου στις αγορές

Οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας παραμένουν δύσκολες, καθώς η οικονομία των ΗΠΑ έχει συρρικνωθεί για δύο συνεχόμενα τρίμηνα, η Ευρώπη βρίσκεται στα πρόθυρα της ύφεσης και στην Κίνα αναμένεται «προσγείωση» το β' εξάμηνο.
trapezes-banks
ΑΓΟΡΕΣ

Χωρίς «βαρίδια» οι τραπεζικές μετοχές, διαψεύδονται τα «μαύρα» σενάρια

Νέα δεδομένα για την αποτίμηση των τραπεζικών μετοχών. Αποδεικνύονται... μύθοι τα δυσμενή σενάρια για οικονομική επιβράδυνση, πιστωτική ασφυξία και πολιτικούς κινδύνους, που έφεραν «βουτιά» 40%. Η «μάχη» για προσέγγιση των υψηλών του 2022 και πώς ο τραπεζικός δείκτης νικάει τον Stoxx 600 Banks.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ήπιες ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα της συνεδρίασης, κέρδη στις ευρωαγορές

Ανοδικά κινούνται σήμερα Αθήνα και ευρωπαϊκές αγορές στον απόηχο της χθεσινής ισχυρής ανόδου των δεικτών στη Wall Street παρά τις ανησυχίες για τον ρυθμό της αύξησης επιτοκίων από την Fed.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ανησυχία της βιομηχανίας για το αέριο, το μήνυμα Στουρνάρα και οι αγορές

Οι φόβοι των βιομηχάνων για ευρωπαϊκούς περιορισμούς στην παροχή φυσικού αερίου, η παρέμβαση Στουρνάρα υπέρ των ισχυρών κυβερνήσεων, η ΓΣ της Μπλε Κέρδος και γιατί σήμερα είναι «μεγάλη» ημέρα για τα χρηματιστήρια.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Συνεδρίαση οριακών διακυμάνσεων στο ΧΑ και στις ευρωπαϊκές αγορές

Πέριξ του χθεσινού κλεισίματος κινείται ο Γενικός Δείκτης με χαμηλή την αξία συναλλαγών. Οριακή άνοδος του Stoxx 600, άνοιγμα με πτώση αναμένεται στη Wall Street μετά την προειδοποίηση της Walmart για μείωση κερδών.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Το ξαφνικό ράλι στις διεθνείς αγορές και η αντίδραση που... χρωστά το ΧΑ

Οι πληροφορίες για επανεκκίνηση του αγωγού Nord Stream και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα των αμερικανικών εταιρειών έφεραν ανοδικό ξέσπασμα στις αγορές. Δημιουργούνται προϋποθέσεις ανοδικής αντίδρασης και στην Αθήνα.