ΓΔ: 817.24 0.26% Τζίρος: 53.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΑ

Νέα φάρμακα ίσως πιο αποτελεσματικά από τα μονοκλωνικά αντισώματα

Τα εν λόγω υπό δοκιμή φάρμακα -που απέχουν ακόμη από το να αξιοποιηθούν κλινικά- συνίστανται σε πρωτεϊνικές δομές και είναι αφενός μικρότερα και αφετέρου φθηνότερα από τα μονοκλωνικά αντισώματα.
ΔΙΕΘΝΗ

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από νέο φάρμακο σε μη νοσηλευόμενους ασθενείς

Σύμφωνα με καναδική έρευνα όσοι πήραν μόνο μια δόση της πεγκιντερφερόνης-λάμδα, είχαν τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να «καθαρίσουν» τη λοίμωξη Covid-19 μέσα σε μία εβδομάδα, σε σχέση με όσους πήραν πλασίμπο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για ποιες παραβάσεις ελέγχει την Frezyderm η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Στην εισήγηση που θα εξεταστεί από την ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού η FREZYDERM δεν διαπιστώνεται πως παραβίασε τα άρθρα για εναρμονισμένη πρακτική και κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεδιάσκεψη για τον βιοφαρμακευτικό κλάδο αύριο υπό τον πρωθυπουργό

Οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων είναι ελληνικής καταγωγής και γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και μπορούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στην ανάπτυξη ενός κλάδου που θα στηρίζεται στην έρευνα και την καινοτομία.
kikilias, ypourgeio ygeias, koronoios
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Η πανδημία δε σταμάτησε τις παρεμβάσεις στο χώρο του φαρμάκου

Η υλοποίηση του σχεδίου για τη αλλαγή του τοπίου στο χώρο του φαρμάκου, συνεχίζεται μέσα από μια σειρά μεταρρυθμίσεων και παρεμβάσεων και πάντα στο πλαίσιο ενός ειλικρινούς θεσμικού διαλόγου με όλους εμπλεκόμενους φορείς τόνισε ο υπουργός Υγείας.