ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές από PeopleCert

Για φοιτητές με καταγωγή από Κωνσταντινούπολη, Ιμβρο και Τένεδο ανεξαρτήτως τόπου σπουδών και κατοικίας στους τομείς της Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας, της Αγγλικής Γλώσσας και των Θετικών Επιστημών. Κατάθεση δικαιολογητικών έως 10 Μαρτίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη Κεραμέως: Στα 75 εκατ. ευρώ το φετινό φοιτητικό επίδομα

Επίσης η υπουργός διευκρίνισε πως η πλατφόρμα για τους δικαιούχους του φοιτητικού επιδόματος θα ανοίξει το 2023 για να καταθέσουν τα πιστοποιητικά και να καταβληθεί το ποσό όπως είπε αναδρομικά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενοίκια πάνω από 600 ευρώ ζητούν για το 80% των σπιτιών στην Αθήνα

Χάθηκαν από τις αγγελίες οι κατοικίες με «λογικά» ζητούμενα μισθώματα στην Αθήνα, ακόμη σοβαρότερο το πρόβλημα σε βόρεια και νότια προάστια. Πάνω από 800 ευρώ τα ενοίκια για οικογενειακή κατοικία, στα ύψη η φοιτητική στέγη.
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 7,7% στα ενοίκια στις φοιτητικές κατοικίες, οι υψηλότερες τιμές

Σημαντική μείωση της τάξης του 25% παρουσιάζει η διαθεσιμότητα (“stock”) των φοιτητικών κατοικιών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σε όλη τη χώρα, με τη μικρότερη μείωση  να καταγράφεται στην Αθήνα.
sygkatoikisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξήσεις ακόμη και πάνω από 40% για φοιτητική στέγη εκτός Αθηνών

Εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για γονείς και φοιτητές που αναζητούν κατοικία. Στο 43% οι αυξήσεις των ζητούμενων ενοικίων στην Πάτρα και στο 25% στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά στοιχεία για 22 πόλεις.
ktinotrofia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περιοχή των Αγράφων φοιτητές θα γνωρίσουν την ασκούμενη κτηνοτροφία

Η εκπαίδευση των φοιτητών με τοπικούς παράγοντες, ο καθηγητής κ. Βραχνάκης, είναι το δυνατό σημείο του έργου, όχι μόνο για τον καθορισμό αρχών διαχείρισης, αλλά και για παραγωγή ανοιχτού εκπαιδευτικού περιεχομένου για τη διαμόρφωση νέων ερευνητών και επαγγελματιών.
Akinita, Real Estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μουδιασμένη η αγορά ακινήτων φοιτητικής κατοικίας

Οι τιμές των ακινήτων προς διάθεση σε φοιτητές, κυμαίνονται από 280 έως και 500 ευρώ για ένα διαμέρισμα της τάξης των 35-55 μέτρων στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, δήλωσε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων της πόλης, Ίρις Σαλάνη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλατφόρμα για να βρίσκουν κατοικία οι φοιτητές προτείνει η ΠΟΜΙΔΑ

Όπως αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ στην ανακοίνωση της, στην πλατφόρμα θα μπορούν οι ιδιοκτήτες να δηλώνουν έγκαιρα τις προσφερόμενες κατοικίες τους ώστε να μπορούν οι φοιτητές να μπορούν εύκολα να βρουν λύση για τη στέγαση τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πρέπει να κάνουν οι νέοι για να πετύχουν στην επαγγελματική τους πορεία

Ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι νέοι φοιτητές αλλά και όσοι δεν κατάφεραν να μπουν φέτος στα πανεπιστήμια για να πετύχουν στο κυνήγι της εργασιακής επιτυχίας.