ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημασία της «έξυπνης» γεωργίας και πόσο μειώνει το κόστος παραγωγής

Η πρακτική αυτή στηρίζεται στην πληροφορία από το χωράφι και μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής, αφού ο αγρότης γνωρίζει πότε και πόσο πρέπει να ποτίσει ή να λιπάνει το έδαφος, χωρίς να σπαταλά περιττούς πόρους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Μείωση 50% των φόρων από την πλατφόρμα συμβολαιακής γεωργίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, καθώς υλοποιείται ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής για τη στήριξη και την ενίσχυση του αγροτικού κλάδου.
Georgantas, Ypourgeio Psifiakis Politikis, Kivernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεωργαντάς: Αναγκαία μια νέα χρηματοδότηση στη γεωργία λόγω της κρίσης

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισήμανε ότι τα έκτακτα μέτρα της Κοινής Οργάνωσης Αγορών (ΚΟΑ) αποδείχθηκαν ανεπαρκή, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει χρήση του γεωργικού αποθεματικού του 2023.
vulgareli_tzoumerka
BUSINESS LIFE

Η μαγευτική ομορφιά των Τζουμέρκων και το στοίχημα για την ύπαιθρο

Η ορεινή ομορφιά και τα αξιοθέατα των Τζουμέρκων: μια περιήγηση που εκπλήσσει ευχάριστα τον επισκέπτη. Το στοίχημα της επιστροφής νέων στην ύπαιθρο. Οι πρωτοβουλίες και τα προγράμματα για γεωργία και τουρισμό.
ileia_paralia
BUSINESS LIFE

H Ηλεία της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας, της παραγωγής και των γεύσεων

Μια περιήγηση στον νομό της Πελοποννήσου που συνδυάζει σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία και πλούσιο φυσικό περιβάλλον με υπέροχες αμμουδιές. Οι γαστριμαργικές εμπειρίες, οι ξενοδοχειακές μονάδες και η γεωργική παραγωγή.