ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Eurozone, Evrozoni, Germany, Germania, Euro

«Καμπανάκι» στη Γερμανία από την κακή οικονομική κατάσταση των μαθητών

Σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Ρόμπερτ Μπος το 37% των μαθητών πηγαίνει στο σχολείο χωρίς να έχουν φάει πρωινό, ενώ τα παιδιά ανησυχούν φέτος περισσότερο για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Όλαφ Σολτς αντιτάσσεται σε μια κατ’ επίφαση ειρήνη στην Ουκρανία

O Γερμανός καγκελάριος έχει προειδοποιήσει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί στο Κίεβο μια ειρηνευτική συμφωνία. Η Ουκρανία απαιτεί την πλήρη αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τα εδάφη της.
Germany
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα στρατιωτική στήριξη 400 εκατ. ευρώ από τη Γερμανία για Ουκρανία

Η Γερμανία έχει από την αρχή του έτους διαθέσει στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια ύψους 5,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει εγκρίνει άδειες εξοπλιστικών προγραμμάτων ύψους 10 δισεκατομμυρίων για τα επόμενα έτη.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γερμανία θα συνεχίσει να δέχεται αιτούντες άσυλο από την Ιταλία

Την Τετάρτη, η Γερμανία ανακοίνωσε πως δεν θα δεχθεί περισσότερους αιτούντες άσυλο, εν μέρει επειδή η Ιταλία καθυστερεί να πάρει πίσω μετανάστες όπως οφείλει βάσει των κανόνων του Δουβλίνου.
electric-ilektrika-autokinita
ΔΙΕΘΝΗ

Η ηλεκτροκίνηση ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Κίνας

Οι επικεφαλής των BMW και Mercedes-Benz στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου, τονίζουν πως οι δυο χώρες πρέπει να δημιουργήσουν μια βαθύτερη σχέση και να αρθούν οι περιορισμοί στο εμπόριο.
ΔΙΕΘΝΗ

Λιγότερη γραφειοκρατία και εκσυγχρονισμό της Γερμανίας θέλει ο Ο. Σόλτς

Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε την ανάγκη όλες οι κρατικές υπηρεσίες να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και θάρρος, προκειμένου η Γερμανία να γίνει πιο σύγχρονη και πιο ασφαλής.