ΓΔ: 906.71 0.29% Τζίρος: 3.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:59:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

GOOGLE

Trump, usa, hpa
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαθέσιμη και για τα android κινητά η εφαρμογή του Ντ. Τραμπ

Το Truth Social έχει προκαλέσει ανησυχία στη Google για πιθανές παραβιάσεις των πολιτικών του Play Store, που απαγορεύουν την ανάρτηση περιεχομένου, όπως απειλές άσκησης φυσικής βίας και εξώθηση σε άσκηση βίας.
google cloud
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το στρατηγικό deal Ελλάδας - Google: Οι υπηρεσίες cloud και τα οφέλη

Τα data center που θα «στήσει» στην Ελλάδα ο τεχνολογικός κολοσσός θα έχουν θέση - κλειδί για τη στρατηγική του στην Ευρώπη. Το εννιαψήφιο ποσό επένδυσης και οι 20.000 ποιοτικές θέσεις εργασίας. Ο ρόλος της Google στην προώθηση τουρισμού και πολιτισμού.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ήττα για την Google - Επιβολή προστίμου άνω των 4,1 δισεκ. ευρώ

Η απόφαση είναι μια ώθηση για την επικεφαλής της αντιμονοπωλιακής επιτροπής της ΕΕ Μαργκρέτε Βεστάγκερ μετά τις αποτυχίες σε υποθέσεις που αφορούσαν άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Intel  και η Qualcomm φέτος.
google, artificial intelligence
ΔΙΕΘΝΗ

Οι Ρώσοι μπλοκάρουν σε περιοχές της Ουκρανίας την πρόσβαση στο Google

Οι φιλορωσικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει τις περιοχές του Ντονέτσκ και Λουχάνσκ αναφέρουν πως το Google προωθεί την βία και τρομοκρατία εις βάρος των Ρώσων. Ζητούν να συμμορφωθεί με το νόμο και την ηθική.
google, artificial intelligence
ΔΙΕΘΝΗ

Η Google θα διαγράφει στοιχεία γεωεντοπισμού γυναικών που πηγαίνουν για άμβλωση

Δημοκρατικοί κοινοβουλευτικοί και οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανησυχούσαν ότι τα προσωπικά δεδομένα γυναικών που έκαναν άμβλωση ή αυτά των προσώπων που τις βοήθησαν ενδέχεται να διατηρούνται παρά τη θέλησή τους.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ευρωπαϊκές ενώσεις καταναλωτών κατά Google για τα προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΚΠΟΙΖΩ Π. Καλαποθαράκου, παρά τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εδώ και 3 χρόνια οι πρακτικές της Google δεν έχουν αλλάξει και ο τεχνολογικός γίγαντας συνεχίζει να παρακολουθεί το προφίλ των καταναλωτών.
dimas-xristos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρ. Δήμας: Σημαντική η στήριξη της Google σε ελληνικές startup

Το Science Agora αποτελεί την πρώτη σύμπραξη πέντε επιστημονικών ιδρυμάτων, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός κεντρικού κόμβου μεταφοράς τεχνολογίας, με την Google να υποστηρίζει οικονομικά την σύμπραξη με πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης.