ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΣΕΒΕΕ

businessdaily-Symfonia-Ergasia

Περιφερειακή ανισορροπία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα

Τι λέει μελέτη του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος με θέμα: «Η ελληνική αγορά εργασίας και η δομή απασχόλησης ανά Περιφέρεια. Από την αρχή της οικονομικής κρίσης έως σήμερα».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΣΕΒΕΕ: Με την αύξηση κατώτατου μισθού είναι αναγκαία και η λήψη μέτρων

«Αναγκαία είναι, επίσης, και η λήψη μέτρων για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που τα τελευταία 2 έτη έχει αυξηθεί κατά 35%, καθώς και μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους» σημειώνει η ΓΣΕΒΕΕ.
Stefanos Kasselakis, SYRIZA
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Σ. Κασσελάκη με τους εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι «θα ασκήσει κάθε δυνατή πολιτική πίεση, προκειμένου να υπάρξει δικαιότερη κατανομή των τεράστιων πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, από το οποίο ουσιαστικά αποκλείονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις».
kasselakis gsevee
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Κάθε μικρή επιχείρηση έχει δικαίωμα σε ίσες ευκαιρίες να γίνει μεγάλη

Αυτό σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μιλώντας σήμερα από το βήμα του πανευρωπαϊκού συνεδρίου για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η ΓΣΕΒΕΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απαραίτητες οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις για την αγορά ακινήτων

Αυτό σημειώνεται στη νέα μελέτη του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) με θέμα «Στεγαστική κρίση και στεγαστική πολιτική: προκλήσεις και προοπτικές».
kavvathas-estiasi-gsevee
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Καββαθάς: Αναγκαία η στήριξη μικρομεσαίων συνεργατικών σχημάτων

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ τόνισε πως πρέπει να υποστηριχθούν από την κυβέρνηση τα συνεργατικά σχήματα ώστε η μικρή επιχείρηση να γίνει ανταγωνιστική και ζήτησε να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για τα clusters.
Mikromesaies Epixeiriseis, MmE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγαλύτερη η αισιοδοξία των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τι προκύπτει από τις απαντήσεις που επεξεργάστηκε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας έρευνας που πραγματοποιεί από το 2009.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες επενδύσεις εμφάνισαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2022

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ αυτό ίσχυσε για πάνω από 1 στις 3 το Β' εξάμηνο του 2022. Ο τομέας που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτός του τεχνολογικού εξοπλισμού και των ψηφιακών τεχνολογιών.