ΓΔ: 894.7 -0.15% Τζίρος: 88.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΣΕΒΕΕ

estiasi, lockdown
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καββαθάς: Λουκέτο στο 50% των επιχειρήσεων εστίασης χωρίς μέτρα

O πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ έκανε λόγο για «παλινωδίες» στο άνοιγμα της αγοράς τον Δεκέμβριο και τόνισε ότι «αντί να προχωρήσουμε στο άνοιγμα της αγοράς, κλείνουμε την αγορά. Μια αγορά που έχασε την εορταστική περίοδο, χάνει και την εκπτωτική περίοδο».
magazia-katastimata-emporio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ασφυξία τους μικρομεσαίους δηλώνουν οι βιοτέχνες

Η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωση της τονίζει πως με οι σημερινές αποφάσεις τις κυβέρνησης οδηγούν στην οριστική απώλεια του τζίρου για τις μικρομεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία ΓΣΕΒΕΕ για ΜμΕ: 71% καταγράφει μείωση του κύκλου εργασιών

Οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις πολιτικής δεν θα αξιολογηθούν ως προς το εύρος των χρηματοδοτικών εργαλείων, αλλά ως προς τον αντίκτυπό τους στη βιωσιμότητα των μικρών και πολυ μικρών επιχειρήσεων σημειώνει η ΓΣΕΒΕΕ.
vroutsis, ergasias, ypourgeio
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση Βρούτση και φορέων στη Βουλή για τις ασφαλιστικές εισφορές

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις τονίζουν πως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα οδηγήσει σε μεγάλα ελλείμματα τον ΟΑΕΔ θέτοντας σε κίνδυνο τα προγράμματα στήριξης ανέργων. Διαφοροποιείται το Οικονομικό Επιμελητήριο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προς «λουκέτο» μία στις τρεις επιχειρήσεις μετά το lockdown

«Όσο διαρκεί το lockdown και όσα δεν παίρνονται ουσιαστικά μέτρα στήριξης για την εστίαση, η οποία είναι ο κλάδος που επλήγη περισσότερο από όλες, 1 στις 3 επιχειρήσεις μπορεί να μην μπορούν να ανοίξουν μετά το lockdown» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πνίγει» τις μικρομεσαίες η κρίση: Φόβοι για λουκέτα, αυξάνονται τα «φέσια»

Πρωτοφανή «βουτιά» του δείκτη οικονομικού κλίματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων καταγράφει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, μία στις τρεις επιχειρήσεις φοβούνται κλείσιμο. Μία στις πέντε δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις.