ΓΔ: 1054.59 0.84% Τζίρος: 89.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο «φουλ» έτρεξαν οι μηχανές του τουρισμού τις φετινές γιορτές

Αυτό, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, θα «κρατήσει» οικονομικά τις επιχειρήσεις για τις επόμενες 40 μέρες που μεσολαβούν μέχρι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Papas-Fragiskos
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πάπας γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με τη σκέψη του στην Ουκρανία

Στη διάρκεια ομιλίας, που θα μεταδοθεί απ' ευθείας σ' ολόκληρο τον κόσμο, o πάπας αναμένεται να επιμείνει στη σύγκρουση στα ουκρανικά εδάφη, καθώς τα φετινά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την εισβολή της Μόσχας το Φεβρουάριο.
dentro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα: Tα έθιμα που αναβιώνουν με ευλάβεια στην Ήπειρο

Για να υποδεχτούν την Γέννηση του Χριστού, οι κάτοικοι νήστευαν το «σαρανταήμερο», δηλαδή από τις 15 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου. Ακόμη και σήμερα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που με ευλάβεια τηρούν τη νηστεία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένο τζίρο προσδοκά η αγορά τις φετινές γιορτές - Ανοικτά σήμερα τα μαγαζιά

Η εφετινή εορταστική κίνηση ξεκίνησε ικανοποιητικά με τους εμπορικούς δρόμους της χώρας να έχουν έντονη κινητικότητα ενώ η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα δίνει περαιτέρω ώθηση στην αγορά.
Athens-Xristougenna-Christmas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα γειτονιές της Αθήνας μεταμορφώνονται σε χριστουγεννιάτικα χωριά

Χριστούγεννα θα «μυρίσει» όλη η πόλη της Αθήνας, καθώς θα γεμίσει «χριστουγεννιάτικα χωριά» που θα υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους. Οι δέκα γειτονιές της πόλης που γίνουν εκδηλώσεις.