ΓΔ: 2582.1 -0.83% Τζίρος: 343.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:15

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτο: businessDaily.gr
Σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο πραγματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα της όπερας Τόσκα του Πουτσίνι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Το αριστούργημα του Τζάκομο Πουτσίνι, Τόσκα, παρουσιάστηκε χθες στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Η ανταπόκριση του κοινού για την δημοφιλή όπερα ήταν τεράστια και η Εθνική Λυρική Σκηνή, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για τις τέσσερις παραστάσεις που είχαν αρχικά προγραμματιστεί, αποφάσισε να προσθέσει μια επιπλέον παράσταση της όπερας στο Ηρώδειο την Τρίτη 4 Ιουνίου. Έτσι το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων της Τόσκας διαμορφώνεται ως εξής: 1, 2, 4, 6, 11 Ιουνίου 2024.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Κολομβίας Μπογκοτά
ΔΙΕΘΝΗ

Οι BTS τιμώμενοι στη Μπογκοτά, ξεκίνησαν την περιοδεία στη Λ. Αμερική

Οι BTS τιμήθηκαν ως «επίτιμοι προσκεκλημένοι» της Μπογκοτά για τη συμβολή τους στον πολιτισμό και την επιρροή στους νέους, με αφορμή την περιοδεία τους στη Λατινική Αμερική, όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική τους εταιρεία.
Σκηνή Eurovision φωτισμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ακύρωσε τις συναυλίες του Κάνιε Ουέστ

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Κάνιε Ουέστ στη Ρωσία, που ήταν προγραμματισμένες για Οκτώβριο, λόγω αντιδράσεων και αβεβαιότητας. Οι διοργανωτές ανέφεραν πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια.