ΓΔ: 1184.22 -0.63% Τζίρος: 31.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:47:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INTRALOT

Intralot: Στα 135 εκατ. η ΑΜΚ, 0,58 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών

Θα εκδοθούν 232,7 εκατ. νέες μετοχές και θα διατεθούν στους μετόχους σε αναλογία 0,62 νέες για κάθε 1 παλαιά. Mέρος των δικαιωμάτων  του Σ. Κόκκαλη θα ασκηθούν από την Intracom Holdings που θα καταβάλει περίπου 25 εκατ. και από τον εφοπλιστή Γιώργο Μουνδρέα που θα καταβάλει 16, 8 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άρχισε road shows η Intralot και κατέθεσε το ενημερωτικό για την αύξηση

Οι όροι της ΑΜΚ των 120 εκατ. ευρώ δεν έχουν «κλειδώσει», αλλά η πιθανή σχέση ανταλλαγής θα είναι 1,2 νέες μετοχές για δύο παλαιές. Πώς θα αναχρηματοδοτηθεί το ομολογιακό δάνειο των 356 εκατ. ευρώ που λήγει το 2024.
MARKET MAKER

Ο κλοιός των πιέσεων, οι αναβαθμίσεις των τραπεζών, το +20% της MIG και η Intralot

Το «αναιμικό» αγοραστικό ενδιαφέρον και οι 90 «κόκκινες» μετοχές στο ταμπλό, η απόφαση στην Κύπρο και το άλμα της MIG, οι αναβαθμίσεις των τραπεζών από Moody's - Fitch και η σταθερότητα της Intralot ενόψει της ΑΜΚ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

H «καυτή πατάτα» του Κ. Χατζηδάκη, το ξέσπασμα Κόκκαλη και η Intralot

Ο νέος ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να προσελκύσει επενδυτές στο φορέα ακινήτων, οι χαμένες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας, η Intralot στο επίκεντρο και τα 21 καταστήματα της Pepco.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς ο Σωκράτης Κόκκαλης πετυχαίνει την ολική επαναφορά της Intralot

Πρόωρη αποπληρωμή του ομολόγου των 356 εκατ., μέσω ΑΜΚ 120 εκατ., τραπεζικό δανεισμό και έκδοση ομολόγου στο ΧΑ. Το 30% της αύξησης θα καλυφθεί από νέους επενδυτές. Ανοίγει ο δρόμος για την εισαγωγή της Intralot Inc στη Wall Street.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σπεύδει η Intralot για συμφωνία τον Αύγουστο για το ομόλογο των 356 εκατ.

Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για την αναχρηματοδότηση του ομολόγου πριν τη γενική συνέλευση που μετατέθηκε στις 30 Αυγούστου. Τι θα σήμαινε για την αγορά εάν αποκτούσε συμμετοχή στην Intralot η Intracom Holdings.