ΓΔ: 863.41 0.42% Τζίρος: 64.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INTRALOT

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Προχωρά η αύξηση κεφαλαίου, η διοίκηση αποφασίζει τους όρους

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ έως 130 εκατ. ευρώ από την επαναληπτική γενική συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τους όρους. Σ. Κόκκαλης: Υπάρχει συμφωνία με ομολογιούχους για τις μετοχές της Intralot Inc.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο περιορισμός των «Ελλήνων» στο ΔΣ του ΟΠΑΠ, τι μετράνε στη Eurobank και το ΧΑ

Οι νέοι συσχετισμοί στη διοίκηση του ΟΠΑΠ μετά την αλλαγή μετοχικής σύνθεσης, η «πράσινη» απογραφή στη Eurobank, οι αποφάσεις για την αύξηση της Intralot, ο καταστροφικός Μάιος στο ΧΑ και οι αργές διαδικασίες εξυγίανσης επιχειρήσεων.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο «αθόρυβος» Κοντόπουλος, οι τραπεζικές μετοχές και το μεγάλο deal στα σούπερ μάρκετ

Ο δραστήριος νέος CEO της ΕΧΑΕ, η ανώμαλη προσγείωση των προσδοκιών για τις τραπεζικές μετοχές και η συνέχεια, η αναβολή της συνέλευσης της Intralot και τα υπαρξιακά της Intrakat.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα του Business Daily την περασμένη εβδομάδα (08/05-14/05)

Πώς θα βρεθεί με το 50% του ΟΤΕ η Deutsche Telekom, οι εξελίξεις στην Intralot και η μετάθεση της απαγόρευσης των συμβατικών ΙΧ ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων θεμάτων του Business Daily την προηγούμενη εβδομάδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει το ποσοστό του στην Intralot ο Σ. Κόκκαλης, στήριξη στην αύξηση κεφαλαίου

Αγόρασε 2,5 εκατ. μετοχές που αντιστοιχούν στο 1,64% του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot και ενίσχυσε το ποσοστό του από 26% στο 27,6%. Στις 17 Μαϊου η γενική συνέλευση για την αύξηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Από την περιπέτεια με το χρέος στο «κλείδωμα» της εξυγίανσης

Η αύξηση κεφαλαίου επαναφέρει στον όμιλο το σύνολο των μετοχών της «χρυσής» αμερικανικής θυγατρικής, που αποτιμάται περισσότερο από 360 εκατ. ευρώ. Επόμενη πρόκληση η αναχρηματοδότηση του ομολόγου του 2024.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το πωλητήριο στη Volterra, το χλιαρό ενδιαφέρον για τα ομόλογα και η ανατριχίλα στη ΔΕΗ

Η δύσκολη αναζήτηση αγοραστή για τη Volterra από την ΑΒΑΞ, γιατί δεν... έσπασαν ταμεία τα νέα 7ετή ομόλογα του Δημοσίου, πώς η ΔΕΗ «βούτηξε» κοντά στο χαμηλό 52 εβδομάδων και η προβληματική επιστροφή των κατασκευαστικών στα κέρδη.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Intralot και ο «μάγος» των εξυγιάνσεων Σου Κιμ, η ΛΑΡΚΟ και το νέο 7ετές

Ποιος είναι ο Αμερικανός fund manager που μπαίνει στην Intralot ως στρατηγικός επενδυτής και τι επιδιώκει, οι προσδοκίες για δεύτερη προσφορά για τη ΛΑΡΚΟ, η νέα έξοδος στην αγορά και οι απώλειες των επενδυτών από τα ελληνικά ομόλογα.