ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INTRUM

Intrum, Georgakopoulos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργακόπουλος (Intrum): Να τονωθεί η κουλτούρα της αποταμίευσης στη χώρα

«Το Ταμείο της Intrum Ελλάδος έχει περισσότερα από 1.000 μέλη επί συνόλου 1.300 εργαζομένων. «Αποτελεί ένα υγιές, μεγάλο Ταμείο για το οποίο η διοίκηση κάνει συνεχείς προσπάθειες ενημέρωσης» τόνισε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι εμπλοκές με το IRIS, οι αλλαγές στην Alpha Finance και τα ομόλογα της Intrum

Τι ζητούν οι επαγγελματίες από τις τράπεζες για το IRIS, οι σαρωτικές αλλαγές στο ΔΣ της Alpha Finance, γιατί δεν ανησυχούν στην Intrum για τα ομόλογα, οι παραβάσεις της Prelium, η υποχώρηση της Vodafone και το «χρυσό» τρίμηνο των τραπεζών.
Intrum, Georgakopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Γεωργακόπουλος (Intrum): Κλειδί η τεχνολογία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας

Ο Global Head of Servicing της Intrum και Διευθ. Σύμβουλος της Intrum Ελλάδος εκτίμησε ότι η επενδυτική δραστηριότητα στην αγορά διαχείρισης απαιτήσεων στην Ευρώπη θα ανακάμψει ενώ αναμένονται αλλαγές λόγω νέων κανονισμών.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η επόμενη κρίση του ευρώ, η επέκταση του Ηρακλή και ο βομβαρδισμός από Πειραιώς

Γιατί οι αναλυτές φοβούνται ότι η νέα κρίση θα έχει στο επίκεντρο τη Γερμανία και τη Γαλλία, οι συζητήσεις για επέκταση εγγυήσεων του Ηρακλή, ο βομβαρδισμός στοιχείων στους αναλυτές από την Πειραιώς, τα όρια στα στεγαστικά και το νέο ΔΣ της Intrum.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrum: Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης δανειοληπτών

Στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης της Intrum βρίσκεται η διαδικτυακή πλατφόρμα My Intrum Portal εφαρμόζοντας την άμεση και προσωποποιημένη επικοινωνία για την ενημέρωση των οφειλετών με διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
ESG

Intrum: Σημαντική μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος την τριετία

Μέσα σε τρία χρόνια η Intrum στην Ελλάδα έχει μειώσει κατά 44% τις εκπομπές άνθρακα και το 97% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει προέρχεται από ΑΠΕ, ενώ έχει αντικαταστήσει το 65% του στόλου μισθωμένων αυτοκινήτων της με plug-in υβριδικά.