ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

INTRUM

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Καραμούζη, Λασκαρίδη και Ισραηλινούς τα «κόκκινα» δάνεια 63 ξενοδοχείων

Ολοκληρώθηκε από την Intrum η διαδικασία επιλογής προτιμητέου επενδυτή για την τιτλοποίηση Tethys, που συγκεντρώνει δάνεια μονάδων του ξενοδοχειακού κλάδου ονομαστικής αξίας 260 εκατ. ευρώ.
fatsea-intrum
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλ. Φατσέα (Intrum): Πιστεύουμε στον εξωδικαστικό, θα πετύχουμε περισσότερα

Η γενική διευθύντρια της Intrum εξηγεί στο BD το υψηλό ποσοστό 61% στην αποδοχή αιτημάτων για ρύθμιση οφειλών με τον εξωδικαστικό μηχανισμό. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που οδηγούν σε απορρίψεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrum: Η άνοδος του πληθωρισμού εμποδίζει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν

Οι ελληνικές και ευρωπαϊκές επιχειρήσεις φοβούνται την άνοδο του πληθωρισμού και θεωρούν ότι δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που προκύπτουν από αυτόν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Βέργη: Οι επιχειρήσεις χρειάζονται χρηματοδότηση για ρευστότητα και επενδύσεις

Η γενική διευθύντρια μίλησε για τις δυνατότητες που δίνονται στις επιχειρήσεις αναφορικά με τη χρηματοδότησή τους και υπογράμμισε ότι η Intrum μεριμνά ώστε οι βιώσιμες επιχειρήσεις να έχουν επόμενη ημέρα και να είναι ανταγωνιστικές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άκης Μπης: Επενδυτικό ενδιαφέρον για την δευτερογενή αγορά απαιτήσεων

Ο Managing Director της Intrum Investments Greece σημείωσε πως οι επενδύσεις της Intrum έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα, γεγονός που πιστοποιεί ότι έγιναν την κατάλληλη στιγμή και εφαρμόζεται η σωστή στρατηγική διαχείρισης.
ESG

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από τους εργαζομένους της Intrum Hellas

Η εταιρεία σημειώνει ότι η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.
fatsea-intrum
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλ. Φατσέα (Intrum): Σημαντικό εργαλείο για τα NPEs ο εξωδικαστικός μηχανισμός

Η General Manager, Retail, SB & Agri Recovery της Ιntrum Hellas τόνισε πως για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει οι servicers θα πρέπει να λειτουργήσουν όλοι οι μηχανισμοί όπως η «δεύτερη ευκαιρία» και οι πλειστηριασμοί αλλά και η αγορά ακινήτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Γεωργακόπουλος: Επενδύσεις άνω των 3 δισ. ευρώ στην αγορά NPEs

Ο Μanaging Director της Intrum Ελλάδος σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από funds για την ελληνική αγορά και ότι επενδύσεις πάνω από 1 δισ. ευρώ αναμένεται να υπάρξουν σε ακίνητα που συνδέονται με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Βέργη (Intrum Hellas): Εξειδικευμένες ρυθμίσεις άνω των 5 δισ. ευρώ

Η Intrum Hellas πρόσφερε εξειδικευμένες ρυθμίσεις άνω των 5 δισ. ευρώ και αναστολές πληρωμών δανείων που υπερέβησαν τα 3,5 δισ. ευρώ ενώ βοηθήθηκαν δανειολήπτες, να αξιοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα μέτρα.