ΓΔ: 905.31 0.36% Τζίρος: 110.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

koronoios, apolimansi
ΔΙΕΘΝΗ

Εκθετική αύξηση κρουσμάτων στην Ιρλανδία, άνοδος και στη Σουηδία

Η ιρλανδική κυβέρνηση έχει κλείσει όλα τα μπαρ και τα εστιατόρια και απαγορεύει όλες τις επισκέψεις από νοικοκυριό σε νοικοκυριό από την 1η Ιανουαρίου. Όμως, τα καταστήματα και τα σχολεία παραμένουν ανοικτά.
ireland, koronoios
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ιρλανδία ανοίγει και πάλι καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήρια

Η Ιρλανδία ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που επέβαλλαν σκληρά περιοριστικά μέτρα και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Μέχρι δυο άτομα θα μπορούν να επισκέπτονται την οικογένεια τους.
ΔΙΕΘΝΗ

Συγγνώμη από τον Επίτροπο Εμπορίου της Ιρλανδίας για δείπνο με 80 άτομα εν μέσω πανδημίας

Παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από την Ιρλανδία να παραιτηθεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Golfgate», όπως ονομάστηκε, ο κ. Χόγκαν δεν αναμένεται να παραιτηθεί αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέους αυστηρότερους κανόνες βάζει η Ιρλανδία μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Τα καφέ και τα εστιατόρια θα συνεχίσουν να λειτουργούν τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, όμως θα πρέπει να κλείνουν στις 23.30. Οι αθλητικές συναντήσεις θα διεξάγονται χωρίς κοινό.
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρλανδία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του οργανισμού τουρισμού επειδή έκανε διακοπές στην Ιταλία

Ο Κόουλι, πρώην υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, προκάλεσε την οργή της αντιπολίτευσης, που τον κάλεσε να παραιτηθεί, αφού παραδέχτηκε στην εφημερίδα Irish Independect ότι έκανε διακοπές στην Ιταλία.