ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ

fysiko aerio-gas

Ισπανία: Το πλαφόν στην τιμή αερίου έφερε εξοικονόμηση 24,4% στους λογαριασμούς

Τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ισπανία βρίσκονται σε καθεστώς σε ρυθμιζόμενων τιμών, άρα η συνολική εξοικονόμηση θα ήταν 600 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Esade.
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Συνδικάτα επιδιώκουν μισθολογικές αυξήσεις 18% για τους εργαζόμενους

«Το πληθωριστικό περιβάλλον ήδη προκαλεί απώλειες για την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων που πρέπει να αντιμετωπιστεί και διορθωθεί στην επόμενη συμφωνία», ανέφερε το συνδικάτο CCOO.
ursula
ΔΙΕΘΝΗ

Στις 14/9 οι προτάσεις της ΕΕ για πλαφόν στις τιμές της ενέργειας

Παράλληλα η ισπανική κυβέρνηση θα μειώσει από τον Οκτώβριο τον ΦΠΑ στο φυσικό αέριο προκειμένου να μειωθεί ο αντίκτυπος που έχουν οι αυξανόμενες τιμές του φυσικού αερίου στους λογαριασμούς των νοικοκυριών.
ΔΙΕΘΝΗ

Σολτς και Σάντσεθ: Ναι στη σύνδεση της Ιβηρικής με ευρωπαϊκό δίκτυο ενέργειας

«Εάν υπήρχε αυτή η γραμμή, θα μπορούσαμε να καλύψουμε το 30% των αναγκών της Ευρώπης σε υγροποιημένο φυσικό αέριο», δήλωσε ο κ. Σάντσεθ, που συμμετείχε στη συνάντηση του ομοσπονδιακού υπουργικού συμβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ισπανία κατάφερε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος κατά 3,7%

Η Ισπανίδα υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος ανέφερε πως πάνω από τη μισή εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να προέλθει από τον αυστηρό έλεγχο της θερμοκρασίας και το σβήσιμο των φώτων στα δημόσια κτίρια και στις βιτρίνες.
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Τέθηκαν σε ισχύ μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στο πλαίσιο ευρωπαϊκού σχεδίου

Μεταξύ άλλων κυβερνητικό διάταγμα περιορίζει έτσι τον κλιματισμό στους 27 βαθμούς Κελσίου στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα, τους χώρους πολιτισμού (κινηματογράφοι, θέατρα) και τις υποδομές μεταφορών.
pagakia
ΔΙΕΘΝΗ

Γιατί ξεμένει από παγάκια η Ισπανία, ελλείψεις σε λιανική και εστίαση

Στην αρχή του έτους, οι παγοποιοί περιόρισαν την παραγωγή τους εν μέσω αυξήσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και αβεβαιότητας (λόγω Covid-19) για τα επίπεδα της ζήτησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.