ΓΔ: 909 0.54% Τζίρος: 6.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:14:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

JUMBO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αύξηση 11% σημείωσαν οι πωλήσεις για το δεκάμηνο του 2022

O όμιλος επέλεξε την στρατηγική της πολύ προσεκτικής και αυστηρής επιλογής των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυο του, ώστε σε κάθε περίπτωση η σχέση τιμής – ποιότητας να αποβαίνει, σταθερά και αδιαμφισβήτητα, προς όφελος του καταναλωτή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε κατάστημα της Jumbo στο Παγκράτι

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι και τραυματίστηκνα 3 εργαζόμενοι της εταιρείας τους οποίους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών. Τι απαντά η εταιρία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία πωλήσεων της Jumbo, στο 11% το εννεάμηνο

Παρά την μικρή πτώση της αγοράς της Ρουμανίας, ο όμιλος Jumbo σημείωσε διψήφια αύξηση πωλήσεων σε Κύπρο και Βουλγαρία τον Σεπτέμβριο κατά 19% και 11% αντίστοιχα. Ανοίγει στα μέσα Νοεμβρίου το νέο υπερκατάστημα στη Ρουμανία.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Στην τελική ευθεία το deal της Viva, η φήμη που «τρέλανε» τα ομόλογα και η ΜΠΕΛΑ

Το τέλος της άχαρης περιόδου εγκρίσεων για την εξαγορά της Viva από την JP Morgan, η φήμη για έξοδο του Δημοσίου στην αγορά ομολόγων, το «σκούπισμα» μετοχών της Jumbo, η παράταση για την εισαγωγή της Noval και η υπεραπόδοση των τραπεζών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις επταμήνου, «παράλογη» η ακρίβεια

Τον Ιούλιο οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 3%, με τις πολύ καλές επιδόσεις των θυγατρικών σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία να αντισταθμίζουν την στασιμότητα στην εγχώρια αγορά όπου σημειώθηκε μείωση πωλήσεων κατά -0,5%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση των πωλήσεων κατά 12,8% για την Jumbo το α' εξάμηνο του 2022

Ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023. Στοχεύοντας στην ενίσχυση της αγοράς της Ρουμανίας, θα προχωρήσει στο άνοιγμα ενός ακόμα ιδιόκτητου υπερ-καταστήματος στο Sibiu, πριν τα Χριστούγεννα του 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μερίσματα... παντός καιρού από την Jumbo: 293 εκατ. μέσα στην πανδημία

Μεγάλες διανομές στους μετόχους μέσα στη δύσκολη τριετία 2020 - 2022, παρότι ο Απ. Βακάκης μιλούσε για «τέλεια καταιγίδα» και «χαμένη χρονιά». «Ασπίδα» για την εισηγμένη τα ταμειακά διαθέσιμα 430 εκατ. ευρώ.