ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

JUMBO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στόχος η αύξηση τζίρου και κερδών 8 -10% το 2024 για την Jumbo

Η εταιρεία δεσμεύεται για διατήρηση των τιμών των προϊόντων, σε επίπεδα συμβατά με την εξέλιξη των εισοδημάτων των καταναλωτών και συνεχής επιβράβευση των μετόχων-συνεταίρων, για την επενδυτική τους εμπιστοσύνη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Ξεπέρασαν το «φράγμα» του ενός δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2023

Αύξηση 14% στις πωλήσεις για τον όμιλο που μετά από γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο θα προχωρήσει στη χορήγηση έκτακτης χρηματικής διανομής ποσού 0,60 ευρώ ανά μετοχή.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Άνοδος κόντρα στο ρεύμα, ανάκαμψη των τραπεζών και αγοραστές στην ΤΕΝΕΡΓ

Η όρεξη της εγχώριας αγοράς και ο προβληματισμός για τις περιπλοκές στη Μέση Ανατολή, η όγδοη διαδοχική ανοδική συνεδρίαση για τις τράπεζας, το πακέτο της Εθνικής και η απάντηση Βακάκη για τις γενναιόδωρες χρηματικές διανομές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζουν την κερδοφορία της Jumbo τα μειωμένα κόστη των προμηθευτών

Μειώσεις τιμών σε αρκετά προϊόντα για την προστασία των μεριδίων αγοράς. Χάρη στα υψηλά διαθέσιμα του ομίλου, φέτος οι μέτοχοι μοιράστηκαν 401 εκατ. ευρώ ή 2,94 ευρώ ανά μετοχή με τη μερισματική απόδοση να ξεπερνά το 12%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απ. Βακάκης: Απειλή και για τα Jumbo από τον πληθωρισμό των τροφίμων

Στον κλάδο της εταιρείας καταγράφεται αποκλιμάκωση τιμών, αλλά οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα μειώνουν το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών. Χρηματικές διανομές -ρεκόρ 401 εκατ. ευρώ στους μετόχους εντός του 2023.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Στα 106,45 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο α' εξάμηνο με άνοδο 35,50%

Αύξηση 20% των πωλήσεων στο πρώτο εξάμηνο που ανήλθαν στα 424,83 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία να αναμένει ότι οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία μπορεί να μειώσει τις πωλήσεις στο 12% έναντι της εκτίμησης για 15%.