ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥ: Αποθαρρύνονται οι καταναλωτές εξαιτίας της παγκόσμιας αβεβαιότητας

Σύμφωνα με έρευνα της EY, η αβεβαιότητα που προκαλεί το αυξανόμενο κόστος ζωής έχει προκαλέσει τη διάθεση στο τουλάχιστον το 60% των καταναλωτών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ ενισχύεται και το ποσοστό όσων αποταμιεύουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυνηγούν εκπτώσεις οι Έλληνες, μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ το 60% των Ελλήνων καταναλωτών δηλώνει πως έχει μειώσει την κατανάλωση ρεύματος το τελευταίο διάστημα και το 75% έχει αναβάλει αγορές για προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και είδη σπιτιού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαναγγέλλει νέα αγωγή για τη ρήτρα αναπροσαρμογής το ΙΝΚΑ

Το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ανακοίνωσε πως η δεύτερη συλλογική αγωγή για την κατάργηση της ρήτρας και επιστροφής όλων των ποσών που καταβλήθηκαν θα κατατεθεί στις 9 Μαΐου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θολό τοπίο τιμών στις τηλεπικοινωνίες: 1.500 πακέτα από τις εταιρείες

Σε ένα λαβύρινθο με 1.500 προγράμματα και 90.000 πιθανούς συνδυασμούς, ο καταναλωτής καλείται να λύσει τον δύσκολο γρίφο και να επιλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΕΤΤ.
Trofima, Times, Food, Prices, Super Market
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με προσφορές και εκπτώσεις ψωνίζουν οκτώ στους δέκα Έλληνες καταναλωτές

Πώς ψωνίζουν πλέον οι Έλληνες στην δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο. Τι ψάχνουν και τι προτιμούν προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους. Πόσο προσεκτικοί είναι με τα οικονομικά τους σε σχέση με το παρελθόν.