ΓΔ: 834.67 0.92% Τζίρος: 17.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:51:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ποιες περιοχές βγαίνουν περισσότερες νεόδμητες κατοικίες στην αγορά

Αυξημένη η προσφορά νεόδμητων κατοικιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με το ενδιαφέρον των αγοραστών να στρέφεται σε συγκεκριμένα προάστια και την περιοχή του Ελληνικού να πρωταγωνιστεί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας για απόκτηση φθηνής κατοικίας

Για πέντε χρόνια, στη διάρκεια της κρίσης, οι κατοικίες προσφέρονταν σε τιμή ευκαιρίες, σε σχέση με τα εισοδήματα και τα ενοίκια. Όμως, η περίοδος της υποτίμησης τελειώνει, σύμφωνα με μελέτη της Alpha Bank.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα διαμερίσματα... τσέπης: Νέα τάση στην Ελλάδα η ζωή σε 40 τ.μ.

Έλλειψη διαμερισμάτων και υψηλές τιμές φέρνουν στην Ελλάδα το micro apartment: διαμερίσματα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε ένα δωμάτιο με έξυπνες λύσεις που ελαχιστοποιούν τους «νεκρούς» χώρους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι 10.800 «χρυσές» κατοικίες της επένδυσης στο Ελληνικό

Θα κατασκευαστούν στο Ελληνικό 10.800 κατοικίες με μέση επιφάνεια 110 τ.μ. και τιμή πώλησης έως 4.000 ευρώ/τ.μ. Από αυτές θα προέλθει το 58% της αξίας που θα δημιουργήσει η εμβληματική επένδυση στη συνολική διάρκεια αξιοποίησης του ακινήτου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απογοητεύουν την αγορά τα κίνητρα για τόνωση της οικοδομής

Αμελητέα η αξία για τους ιδιοκτήτες της φοροαπαλλαγής για επισκευές, αν υπολογίζεται στο φορολογητέο εισόδημα. Γιατί η αναστολή του ΦΠΑ μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο «Εξοικονομώ κατ' οίκον»

Ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομών κατ' Οίκον ΙΙ» για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοικοκυριών με το ποσοστό της επιδότησης να φτάνει μέχρι και το 70%.