ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

masoutis

ΚΕΕΕ: Ανάγκη για άμεση μείωση των προμηθειών από τις τράπεζες

Η Ένωση ζητά άμεση μείωση του κόστους των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών των επιχειρήσεων, για τις οποίες οι τράπεζες χρεώνουν υπέρμετρα για υπηρεσίες που θα μπορούσαν να παρέχονται άνευ αντιτίμου.
masoutis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μασούτης: Τα προγράμματα ενίσχυσης των ΜμΕ χρειάζονται ενίσχυση

Η ΚΕΕΕ ζητάει να δοθεί μία εύλογη παράταση στα προγράμματα ΕΣΠΑ, όπως επίσης και αν όχι να αυξηθούν, έστω να υλοποιηθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων.
masoutis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μασούτης: Αισιόδοξες οι επιχειρήσεις, να ληφθούν μέτρα για τον πληθωρισμό

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων αναφερόμενος στο «Βαρόμετρο της ΚΕΕΕ» τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει η κυβέρνηση τις μεταρρυθμίσεις που διευκολύνουν το επενδυτικό περιβάλλον.
keee serres synedriasi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκθεση Serexpo 2023: Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ στο Επιμελητήριο Σερρών

Κατά τα εγκαίνια και τη συνεδρίαση της διευρυμένης διοικητικής επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ο πρόεδρος της, κ. Ιωάννης Μασούτης,  αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αθανάσιο Μαλλιαρά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένωση Επιμελητηρίων: Ισχυρή η άνοδος των εξαγωγών τροφίμων στο α' εξάμηνο

Η πιο μεγάλη αύξηση καταγράφεται στην κατηγορία του ελαιόλαδου σε ποσοστό 135%, με την αξία να αυξάνεται μέσα σε μόλις 5 μήνες κατά 506 εκατομμύρια ευρώ, φτάνοντας τα 882 εκατομμύρια ευρώ.
keee gytheio synedriasi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΕΕ: Επιδιώκουμε ένα σταθερό και ευέλικτο επιχειρηματικό περιβάλλον

Οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στο Γύθειο, ξεκίνησαν με εισαγωγική τοποθέτηση του προέδρου του Επιμελητήριου Λακωνίας, κ. Παναρίτη.
kentriki enosi epimelitirion
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η βιώσιμη ανάπτυξη ως το 2030 στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΚΕΕΕ

Η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) συνεδρίασε στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο. Το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για το 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου.
masoutis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ι. Μασούτης: Να τρέξουν οι μεταρρυθμίσεις για οικονομική ανάπτυξη

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων υπογράμμισε ότι είναι μια σημαντική ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα να οδεύσει με σταθερότητα και να προχωρήσει με υπεύθυνα βήματα στην ανάπτυξη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχοινάς: Καθοριστική η Κεντρική Μακεδονία για την παραγωγική δομή της Ελλάδας

Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που πραγματοποιείται στην Εδεσσα, είπε ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν και είναι πάντα στυλοβάτης της επιχειρηματικότητας.