ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

masoutis

Πολιτικές για την ενεργειακή θωράκιση της χώρας ζητάει η ΚΕΕΕ

Σε ομιλία του στην γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο πρόεδρος της, Γιάννης Μασούτης τόνισε την αναγκαιότητα εξασφάλισης ενός σχεδίου ενεργειακής θωράκισης της χώρας, εμφανίστηκε ωστόσο αρκετά αισιόδοξος.
masoutis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναλαμβάνει την προεδρία της Ένωσης Επιμελητηρίων ο Γ. Μασούτης

Στην ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο νέος πρόεδρος σημειώνει πως αποτελεί στόχο η επικαιροποίηση του θεσμικού και συμβουλευτικού ρόλου της Ένωσης και την ανάδειξη της σε ισχυρό αρωγό της επιχειρηματικής κοινότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποχωρεί με αιχμές από την προεδρία της Ένωσης Επιμελητηρίων ο Γ. Χατζηθεοδοσίου

Για κίνηση «πραξικοπηματικού χαρακτήρα» κάνει λόγω ο κ. Χατζηθεοδοσίου σε ανακοίνωσή του, στην οποία γνωστοποιεί την αποχώρησή του από την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Θέλουν να παραιτηθώ γιατί εκφράζω τις απόψεις μου

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος τονίζει ότι «αυτό που θέλουν είναι να υπάρξει μια αφωνία στην Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων, θέλουν το κεντρικό Επιμελητήριο να μην παρεμβαίνει,και να έχει έναν πρόεδρο «Υes men».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πόλεμος» στην Ένωση Επιμελητηρίων, ζητούν αντικατάσταση του προέδρου

Αιφνίδια πρωτοβουλία ομάδας προέδρων επιμελητηρίων για την άμεση παύση και αντικατάσταση του Γ. Χατζηθεοδοσίου, παρότι έχει εκλεγεί ομόφωνα τον Αύγουστο. Για κομματική παρέμβαση κάνουν λόγο πρόεδροι επιμελητηρίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Προτάσεις για την στήριξη της επιχειρηματικότητας

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, μέσω της πρότασης νομοθετικής ρύθμισης αυτοδίκαιης παράτασης μισθώσεων που κατέθεσε στο υπουργείο Εσωτερικών, προβάλλει τις θέσεις της Ένωσης.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Στόχος η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων

Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον τους και κατ΄επέκταση για την πορεία της οικονομίας μας, τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ανατιμήσεις πάνω από 30%

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις, υπό το βάρος της πανδημίας αλλά και της εκτίναξης του λειτουργικού τους κόστους, δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια απορρόφησης των αυξήσεων.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Η μη εφαρμογή της τηλεργασίας πλήττει τις επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων δήλωσε ότι είναι κρίμα να μπαίνουν τέτοιου είδους οριζόντια μέτρα στη λειτουργία του επιχειρείν και ότι η επιχειρηματικότητα δεν έχει την πολυτέλεια να «μπαίνει στον πάγο».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Οι ανατιμήσεις θα ενισχυθούν το επόμενο δίμηνο

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εκτίμησε ότι η ενεργειακή κρίση θα καλύψει όλο το έτος, ενώ για τις ανατιμήσεις προέβλεψε ότι θα ενισχυθούν το επόμενο δίμηνο, ξεπερνώντας σε κάποια προϊόντα το 30%.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Να στηριχθούν ανάλογα οι επιχειρήσεις που πλήττονται

Όταν ανακοινώνονται μέτρα που περιορίζουν τις δυνατότητες λειτουργίας των επιχειρήσεων, θα πρέπει να υπάρχουν και ανάλογες δράσεις στήριξης, τονίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.