ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: ΝΔ και Μητσοτάκης είναι ικανοί να συνεργαστούν με το σκοτάδι

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «έφτασαν λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο γύρο, να εκβιάσουν δια στόματος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αυγενάκη, τον βαθιά πληγωμένο λαό της Θεσσαλίας».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Συνεχείς αποτυχίες έχουμε από το επιτελικό κράτος

«Αυτό αποδεικνύεται ένα περίβλημα ενός κέντρου εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου γίνεται έλεγχος όλων των δομών του κράτους με αναξιοκρατικό και πελατειακό τρόπο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Στις επιχειρήσεις μεταφέρει το κόστος των καταστροφών ο πρωθυπουργός

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και «δείχνει ότι προσπαθεί» χωρίς αυτό να ισχύει στην πραγματικότητα.
PASOK-KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Προτείνει αποκλεισμό συνδυασμών από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η πρόταση νόμου έχει ως στόχο τον αποκλεισμό του καταδικασθέντα Ηλία Κασιδιάρη και συνδυασμών που υποκρύπτουν εγκληματική οργάνωση από τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Οκτώβριο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει ελπιδοφόρες υποψηφιότητες στους ΟΤΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Δ. Μάντζος, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «διατήρησε ισχυρές τις δυνάμεις του στην αυτοδιοίκηση στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής κρίσης του χώρου».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα μας ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως «οι μάχες που καλούμαστε να δώσουμε και να κερδίσουμε, είναι μάχες ιδεών και προτάσεων για ένα ασφαλέστερο, δικαιότερο και καλύτερο μέλλον».