ΓΔ: 789.26 -0.27% Τζίρος: 3.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:57:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΙΝΑΛ

Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Business Daily
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Επανήλθε μοιράζοντας παροχές και ξεχνώντας τα πεπραγμένα του

«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει στιβαρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια και Δημοκρατική Ανατροπή του καθεστωτισμού και της αδικίας» σημειώνει.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ρουμπάτης: Γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Στέργιο Πιτσιόρλα

Ο Γ. Οικονόμου τόνισε πως ο Αλ. Τσίπρας δεν ήθελε να ασχοληθεί η Εξεταστική με τη δική του περίοδο διακυβέρνησης για να μην αποκαλυφθεί ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε πολιτικά.
George Papandreou
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου: Η 3η Σεπτέμβρη, εκφράζει την αυθεντική έννοια της πολιτικής

Ο πρώην πρωθυπουργός στη δήλωση του προτάσσει ως ένα από τα βασικά διδάγματα της 3ης Σεπτέμβρη, ότι τα οράματα μεταφράζονται σε πραγματικότητα μόνο όταν οι πολίτες παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους.
Katrinis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Η εξεταστική επιτροπή δεν θα συγκαλύψει τις υποκλοπές

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε υπέρ της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, γιατί δεν θέλει σε αυτή την υπόθεση να έρθει η αλήθεια στο φως
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε η πρόταση για εξεταστική επιτροπή στην υπόθεση Ανδρουλάκη

Σε σύνολο 299 ψηφισάντων βουλευτών, καταγράφηκαν 142 θετικές ψήφοι, και 157 «παρών». Σε ένα μήνα η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και να παραδώσει το πόρισμα της στην ολομέλεια της Βουλής.
gerapetritis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεραπετρίτης: Πλήρης διερεύνηση στην υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη, ενώ επισημαίνει ότι το σφάλμα το ανέδειξε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός.