ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχεδιασμός για βιώσιμες κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα

Όπως εξηγεί ο Τιμ Βάγκεντορπ, συντονιστής αειφορίας στο Οπτικοακουστικό Ταμείο Φλάνδρας, πως είναι πρόκληση να υπάρξουν πληροφορίες και τοπικούς παρόχους υπηρεσιών για την ανάπτυξη του κινηματογράφου στην Ελλάδα.
cinema-hollywood
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Χρυσές Σφαίρες: Όσα πρέπει να ξέρετε για την τελετή απονομής στις 9/1

Δεν θα υπάρχει κοινό ή υποψήφιοι στην απονομή των βραβείων της Κυριακής μετά την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 καθώς η εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Όμικρον, έχει κυριαρχήσει στις ΗΠΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχέδιο για ενίσχυση των ξένων παραγωγών κινηματογράφου στην Ελλάδα

Η Πόλα Κρίκαρντ (Paula Crickard), επικεφαλής στο τμήμα μετα-παραγωγής (post-production) των κινηματογραφικών στούντιο «NU Boyana UK» ενθαρρύνει το ανθρώπινο δυναμικό της Θεσσαλονίκης να έρθει σε επαφή με την εταιρεία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλαρώνουν τα μέτρα, ανοίγουν θερινά σινεμά και ξεκινούν οι συναυλίες

Το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου σηματοδοτεί το άνοιγμα περαιτέρω δραστηριοτήτων καθώς τα μουσεία ξεκινούν και πάλι να λειτουργούν στις 14 Μαΐου και ανοίγουν τα θερινά σινεμά.
tainia-hathaway-kinimatografos
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το νέο τρέιλερ για την πρώτη ταινία για την καραντίνα, «Locked Down»

Η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τσιούετελ Έτζιοφορ πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να περάσουν αναγκαστικά μαζί τον εγκλεισμό.