ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Αναντίστοιχη η ψήφος του ΚΚΕ για το επίδομα στους αστυνομικούς

Ξεκινώντας την ομιλία του για τον προϋπολογισμό, κάλεσε τους βουλευτές και τους υπουργούς της ΝΔ «κρατηθούν» σχολιάζοντας τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για την πορεία της οικονομίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΚΕ ζητά την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Το ΚΚΕ ζητά την άμεση σύγκληση της Επιτροπής προκειμένου να διερευνηθεί το ζήτημα της καταστροφής των αρχείων στην ΕΥΠ για τις υποθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Αθανασίου Κουκάκη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Καταγγέλλει τη σύλληψη του γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας

«Στις 00:40 και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είχε ήδη ολοκληρωθεί, το Λιμενικό συνέλαβε τον γραμματέα της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Αδάμπα, όπως δηλώθηκε» αναφέρει η ανακοίνωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποκαλύπτει ένα σκοτεινό περιβάλλον

«Το ΚΚΕ συμφωνεί στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και θα συμβάλλει για την αποκάλυψη όλων των πτυχών της υπόθεσης» δήλωσε ο γενικός γραμματέας.
Pyrkagia-kryoneri
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτές της ΝΔ και του ΚΚΕ επισκέφτηκαν τους πληγέντες των περιοχών του Ρεθύμνου

Κάτοικοι των πληγεισών περιοχών που συναντήθηκαν με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον βουλευτή ΚΚΕ Μανόλη Συντυχάκη, εξέφρασαν την επιτακτική ανάγκη, να δημιουργηθούν πυροσβεστικοί σταθμοί στις επικίνδυνες περιοχές.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ανησυχούμε για θερμό επεισόδιο για να υπάρξει επώδυνος συμβιβασμός

Τόνισε ότι κάτι τέτοιο «είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ο ελληνικός λαός δεν θα το ανεχτεί αυτό». Είπε ότι τα «τετελεσμένα γεγονότα έτσι γίνονται» και υπενθύμισε το τι συνέβη στην Κύπρο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξάνθη: Ομιλία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία της πόλης

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε σήμερα στην Ξάνθη στο πλαίσιο επισκέψεων του σε πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Κατά την ομιλία του άσκησε σκληρή κριτική σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
dimitris koutsoumpas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με πρώην εργαζόμενους πετρελαίων - λυπασμάτων

Περιοδεία στην πόλη της Καβάλας και συνάντηση με πρώην εργαζομένους των πετρελαίων και λιπασμάτων πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ο οποίος περιοδεύει στην ευρύτερη Βόρεια Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Κουτσούμπας: Ανεβαίνουν οι τιμές και ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ αναφέρθηκε από τη Λάρισα στις παρεμβάσεις του ΚΚΕ με ερωτήσεις, αναφορές και προτάσεις νόμου στη Βουλή για την επαναφορά του αφορολόγητου και τη δραστική μείωση χρεών και τόκων.