bd-sprite
Φωτο: Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Σε χολοκυστεκτομή υπεβλήθη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης

Η επέμβαση λόγω οξείας χολοκυστίτιδας στέφθηκε με επιτυχία και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναρρώνει ομαλά, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έκανε σήμερα το πρωί χολοκυστεκτομή στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως ανακοινώθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2024, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκης υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο μας σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ο Υπουργός αναρρώνει ομαλά».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν κοινή συνισταμένη στην οικονομία

Ειδικά για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, τόνισε πως «και οι δυο χώρες είναι -επί της αρχής- υπέρ της κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου, όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις επαγγελματιών τουρισμού της Θεσσαλίας

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το πακέτο στήριξης της Θεσσαλίας, ενώ δεσμεύτηκε να επανέλθει, σύντομα, στο νομό με νεότερες αποφάσεις και ανακοινώσεις.