bd-sprite
Φώτο: ΑΠΕ

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε το πρωί

Οι εργάτες, εφόσον βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάθεσης.

Συνελήφθη ο εργολάβος που είχε αναλάβει την ανακαίνιση του κτιρίου που κατέρρευσε στον Πειραιά, παρασύροντας στον θάνατο έναν 31χρονο αστυνομικό.

Ο εργολάβος είχε προσαχθεί μαζί με άλλα πέντε άτομα, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της κατάθεσης.

Οι εργάτες, εφόσον βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάθεσης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Μασσαλία

«Με την Μασσαλία είμαστε αδελφοποιημένες πόλεις από το 1984 και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ως Δήμος Πειραιά παρόντες στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μασσαλία» ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.