ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Korkidis-EBEP

Κορκίδης: Θετικός ο απολογισμός της Black Friday στο λιανικό εμπόριο εφέτος

Σε άρθρο του επισημαίνει πως «Το αγοραστικό ενδιαφέρον του καταναλωτή φαίνεται να προσέλκυσαν και φέτος τα ηλεκτρονικά προϊόντα, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα καλλυντικά, τα έπιπλα, τα είδη σπιτιού και γενικά τα επώνυμα προϊόντα ένδυσης-υπόδησης».
Πύργος Πειραιά, Ακίνητα, real Estate, Dimand S.A.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρωταγωνιστής ο Πύργος του Πειραιά στο Κύμα Ανακαινίσεων της Ε.Ε.

Το project των 100 εκατ. ευρώ στον Πειραιά είναι από τα σημαντικότερα στο ευρωπαϊκό σχέδιο Renovation Wave για πράσινες ανακαινίσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές ρύπων. Το σχέδιο προχωρά, έως τώρα, με πολύ αργούς ρυθμούς.
Peiraias, Peiraues
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πειραιάς: Η μεγάλη ανάπλαση της Ακτής Θεμιστοκλέους στο Ταμείο Ανάκαμψης

Το έργο το οποίο σχεδιάστηκε από τη σημερινή δημοτική αρχή, αφορά σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της πόλης του Πειραιά και προβλέπεται μεταξύ άλλων, η δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου, δημόσιου χώρου για τους πεζούς και τους ποδηλάτες.
Peiraias, Peiraues
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απογείωση... ακινήτων στον Πειραιά έχει φέρει η επέκταση του μετρό

Αλλάζουν τα δεδομένα σε πωλήσεις και ενοικιάσεις εμπορικών ακινήτων και κατοικιών με τους τρεις νέους σταθμούς που μειώνουν σε λιγότερο από μία ώρα τον χρόνο μετακίνησης ως το αεροδρόμιο. Καταστήματα με μηνιαίο μίσθωμα 150 ευρώ/τ.μ., κατοικίες ακόμη και με 10 ευρώ/τ.μ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΠ: Ο Πειραιάς μεταξύ των 10 κορυφαίων λιμανιών παγκοσμίως

Oι ταξινομήσεις βασίζονται σε έναν συνδυασμό μετρήσεων και λιμενικών παραγόντων, όπως η διακίνηση φορτίου, καθώς και το βύθισμα και το μήκος ελλιμενισμού πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.
Epivatiko Ploio, Peiraias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στα λιμάνια από τους αδειούχους του Ιουλίου

Το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ καλό είναι αυτοί που πρόκειται να ταξιδέψουν να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης.