bd-sprite
Πηγή: Shutterstock

Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Η σύζυγος του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ ένα ακόμα άτομο, σε διπλανό του διαμερίσματος μπαλκόνι, αντιμετώπισε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.

Ένας 86χρονος έχασε σήμερα τη ζωή του, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, από άγνωστα αίτια, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η σύζυγος του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα άτομο, σε διπλανό του διαμερίσματος μπαλκόνι, αντιμετώπισε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία δέχτηκε την κλήση στις 7:20 το πρωί, στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα -μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά ετέθη υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.