ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σύλληψη τριών Αιγυπτίων για την χθεσινή πυρκαγιά στην Πάρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, στους τρεις άνδρες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ.

Συνελήφθησαν σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε), Νοτίου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος, τρεις αλλοδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον της Επαρχιακής οδού Παροικιάς - Νάουσας στο νησί της Πάρου.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, πρόκειται για τρεις άνδρες αιγυπτιακής καταγωγής, οι οποίοι έκαναν εργασίες καθαρισμού χωρίς να έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα πυρασφάλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, στους τρεις άνδρες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.