bd-sprite
Φώτο: Shutterstock

Συνεργασία Λουξ και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αιμοδοσίες

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Η Λουξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναγνωρίζοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη ενέργεια αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και την ισχυρότερη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, προχωρούν σε συνεργασία υλοποιώντας μια σειρά από αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή. Οι αιμοδοσίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου από τα Ιωάννινα, με επόμενους σταθμούς την Κέρκυρα  στις 12 Μαΐου στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, το Δήμο Μαραθώνα στις  17 Μαΐου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου, το Δήμο Αμαρουσίου Αττικής στις 7 Ιουνίου σε αίθουσα του Δημαρχείου και τέλος το Δήμο Περιστερίου Αττικής στις 12 Ιουνίου σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου.

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να αναδείξουν την ευγενή πράξη αιμοδοσίας για το ανθρώπινο σύνολο και να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαίωση ψυχιατρικής εξέτασης για την υπόθεση δολοφονίας της Κ. Γρίβα

Οι δύο συνήγοροι της μητέρας και αδερφής του θύματος, αναφέρουν ότι το Ψυχιατρείο των Κρατουμένων Κορυδαλλού «παρακώλυσε ανεπίτρεπτα την έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, από τον διορισμένο πραγματογνώμονα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου από τον Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας

Ο κ. Θεολογίδης μελέτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας και κρίνει ότι οι δικαστές δεν αξιολόγησαν επαρκώς την αρθρογραφία του Μιχαλολιάκου μετά την καταδίκη του.