ΓΔ: 887.06 0.89% Τζίρος: 4.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:47:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Λουξ

Η Λουξ χορηγός στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO

Για ακόμη μία χρονιά, ταλαντούχοι μαθητές υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών τους, έθεσαν υψηλούς στόχους και η Λουξ στήριξε δυναμικά την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Η Λουξ αποτέλεσε χορηγό των σχολικών ομάδων της Πάτρας που έλαβαν μέρος στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO, που διοργανώθηκε για 16η συνεχή χρονιά από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas. Για ακόμη μία χρονιά, ταλαντούχοι μαθητές υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών τους, έθεσαν υψηλούς στόχους και η Λουξ στήριξε δυναμικά την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Ειδικότερα, οι ομάδες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση εργάστηκαν επί 5 ολόκληρους μήνες, έτσι ώστε να διεκδικήσουν  μία θέση στον τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία διεξήχθη από τις  8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 στην πόλη Γκιούρ της Ουγγαρίας. H Λουξ «ταξίδεψε» μέχρι την Ουγγαρία, μέσα από την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO, όπου βρέθηκε στο πλευρό των δυο τοπικών ομάδων από την Πάτρα, που κατάφεραν να διακριθούν νωρίτερα στον 11ο Εθνικό διαγωνισμό WRO Hellas, αναδεικνύοντας το ταλέντο των νέων ανθρώπων της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή τη χρονιά το θέμα της Ολυμπιάδας ήταν οι «Smart Cities» και οι μαθητές κλήθηκαν να παρουσιάσουν νέες, καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των πόλεων του μέλλοντος, των λεγόμενων «Έξυπνων Πόλεων».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.
tourkia, simaia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη Έλληνα αστυνομικού στην Τουρκία, τι λέει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Kατά δήλωση των τουρκικών αρχών, ο αστυνομικός συνελήφθη μαζί με μία κοπέλα, γιατί ενώ επέστρεφαν στην Ελλάδα, 50 μέτρα πριν περάσουν τα σύνορα πλησίασαν στο ένα μέτρο απαγορευμένη περιοχή.