ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνεργασία Λουξ και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αιμοδοσίες

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Η Λουξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναγνωρίζοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη ενέργεια αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και την ισχυρότερη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, προχωρούν σε συνεργασία υλοποιώντας μια σειρά από αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή. Οι αιμοδοσίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου από τα Ιωάννινα, με επόμενους σταθμούς την Κέρκυρα  στις 12 Μαΐου στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, το Δήμο Μαραθώνα στις  17 Μαΐου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου, το Δήμο Αμαρουσίου Αττικής στις 7 Ιουνίου σε αίθουσα του Δημαρχείου και τέλος το Δήμο Περιστερίου Αττικής στις 12 Ιουνίου σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου.

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να αναδείξουν την ευγενή πράξη αιμοδοσίας για το ανθρώπινο σύνολο και να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμένος στο γραφείο του έμεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκπρόσωποι των φοιτητών υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε αποκλεισμός του πρύτανη στο γραφείο του, αλλά μια ειρηνική διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση για τις πειθαρχικές κυρώσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, υπό την πρόεδρό της Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και με τη συμμετοχή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, την απασχόλησε το ερώτημα της οριστικής παύσης δικαστών.