ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.

Η επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα, οι φοιτητές και κυρίως οι φίλοι και η οικογένεια του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Αυλωνίτη, θρηνούν για την απροσδόκητη απώλειά του.

Η διοίκηση της Λουξ, συμμεριζόμενη τον ξαφνικό χαμό του, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την αμέριστη στήριξη στην οικογένεια του Καθηγητή που αποτέλεσε μια εξέχουσα προσωπικότητα και ταύτισε το όνομά του με την επιστήμη του Μάρκετινγκ.

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, επισημαίνει ότι ο Καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας επιτυχημένος επιστήμονας, η απώλεια του οποίου λυπεί την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Η εταιρεία εύχεται ο βίος του να αποτελέσει πρότυπο για τις επερχόμενες γενιές. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια νέα μέτρα τίθεται σε ισχύ για εσωτερικούς χώρους λόγω πανδημίας

Πέραν των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού καταργείται από σήμερα το προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας το οποίο ίσχυε για τα σούπερ μάρκετ και ήταν από τις 7:00 έως τις 21:30 και για τα εμπορικά που ήταν από τις 7:00 έως τις 21:00.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ από σήμερα, εκ νέου, ο Δακτύλιος - Ποια οχήματα εξαιρούνται

Ο Δακτύλιος θα ισχύσει έως και τις 22 Ιουλίου 2022, ενώ «ελεύθερα» κινούνται ηλεκτρικά οχήματα, οχήματα με εκ κατασκευής χρήση φυσικού αερίου, υβριδικά και τα EURO 5 και EURO 6, που εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα πάνω από 120 g/km.