ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Λουξ αποχαιρετά τον διακεκριμένο Καθηγητή Γεώργιο Αυλωνίτη

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.

Η επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα, οι φοιτητές και κυρίως οι φίλοι και η οικογένεια του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Αυλωνίτη, θρηνούν για την απροσδόκητη απώλειά του.

Η διοίκηση της Λουξ, συμμεριζόμενη τον ξαφνικό χαμό του, εκφράζει τα συλλυπητήρια και την αμέριστη στήριξη στην οικογένεια του Καθηγητή που αποτέλεσε μια εξέχουσα προσωπικότητα και ταύτισε το όνομά του με την επιστήμη του Μάρκετινγκ.

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης υπήρξε σύμβουλος της Λουξ και με τις πολύτιμες γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του συνέβαλλε σημαντικά στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, επισημαίνει ότι ο Καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας επιτυχημένος επιστήμονας, η απώλεια του οποίου λυπεί την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Η εταιρεία εύχεται ο βίος του να αποτελέσει πρότυπο για τις επερχόμενες γενιές. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του Μετρό

Από την Δευτέρα 22/4 που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.