bd-sprite
Φωτό: ΑΠΕ

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά στους πυρόπληκτους

Ο ΙΣΑ στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν όποιον πυρόπληκτο πολίτη έχει ανάγκη ιατρικές υπηρεσίες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του να συνδράμουν τους πυρόπληκτους πολίτες, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, θέτει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη διάθεση κάθε πολίτη που έχει ανάγκη ιατρικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ συμμετέχει με εθελοντές ιατρούς, στα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής στις πληγείσες περιοχές.

«Στη μεγάλη αυτή εθνική τραγωδία θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την ανακούφιση και τη στήριξη των συμπολιτών μας», σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: 1137 νέες προσλήψεις για τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Η ενίσχυση του προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και για αυτό καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με νέες προσλήψεις και θέσπιση κινήτρων».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.