bd-sprite
Φώτο: ΑΠΕ

Με εντατικούς ρυθμούς οι καθαρισμοί ρεμάτων από την Περιφέρεια Αττικής

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης παρακολουθεί την επίσπευση τόσο των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών έργων όσο και την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας. Σήμερα, πραγματοποιούνται καθαρισμοί στα ρέματα: Βριλησσίων-Μελισσίων του δήμου Πεντέλης, της Μεταμόρφωσης, Χελιδονούς και Πύρνας στο δήμο Κηφισιάς.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στο πλαίσιο συνεχών συσκέψεων με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, λόγω των νέων δεδομένων που διαμόρφωσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, παρακολουθεί την επίσπευση τόσο των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών έργων όσο και την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών.

Σε δηλώσεις του επισημαίνει: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των απαιτούμενων έργων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, επενδύουμε στην πρόληψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών. Παράλληλα, με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων προχωράμε σε εξειδικευμένες δράσεις προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα θωρακίσει αποτελεσματικά την Αττική και τους πολίτες».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.