bd-sprite
Φωτο: ΑΠΕ

Βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας από την Περιφέρεια Αττικής

Η ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής και παραδόθηκε στη Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως.

«Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης με αφορμή την βοήθεια αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αρκαδία.

Η ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής και παραδόθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη στη Μητρόπολη Γόρτυνας και Μεγαλοπόλεως.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Β.Τ, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζώα που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.