bd-sprite
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. ΦΩΤΟ: Menelaos Myrillas / SOOC

Κ. Μητσοτάκης: Η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια».

Με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει γνωστό ότι από αύριο Δευτέρα, θα είναι ελεύθερη η κίνηση των οχημάτων στην οδό Ηρώδου Αττικού. Όπως αποσαφηνίζει ο πρωθυπουργός, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θα αφορούν τη δημόσια ασφάλεια.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες» ανέφερε στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο τιμολόγιο ενέργειας για τις πολύτεκνες οικογένειες

Ο Κ. Μητσοτάκης σε συνάντηση με μέλη της ανώτατης συνομοσπονδίας πολυτέκνων Ελλάδος ενημέρωσε πως έχει ήδη δρομολογηθεί το νέο ειδικό τιμολόγιο και έχει στόχο να μειωθεί δραστικά το ενεργειακό κόστος των πολυτέκνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Μη επιτρεπτοί οι διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών

Με απόφαση του πρωθυπουργού συστήθηκε τον Μάρτιο επιτροπή για τη σύνταξη της πρώτης Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ υπό τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Στο τραπέζι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων

«Αναμένω εντός των επόμενων ημερών το σχετικό πόρισμα από την Επιτροπή, το οποίο θα δοθεί και στη δημοσιότητα, έτσι ώστε μετά από έναν πιστεύω σύντομο δημόσιο διάλογο να καταλήξουμε στις πολιτικές μας» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.