bd-sprite
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Σέρρες: Nαρκωτικές ουσίες εντόπισε αστυνομικός σκύλος, κοντά στο σπίτι 39χρονου

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών.

Διακόσια γραμμάρια ηρωίνης και 3,3 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, που ακούει στο όνομα Ρόξι, κοντά στο σπίτι 39χρονου στις Σέρρες. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συγκεκριμένου συλληφθέντα εκκρεμούσε μια απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για τα αδικήματα της εκβίασης και για παράνομη κατακράτηση.  Ο 39χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή Σερρών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.