ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ταυτόχρονα σχηματίσθηκαν και τέσσερις δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.

Πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ταυτόχρονα σχηματίσθηκαν και τέσσερις δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα.

Στην Αχαΐα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη στην Πάτρα μια γυναίκα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος της ο σύζυγός της, διότι τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Επίσης, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, διότι χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο την σύντροφό του. Μάλιστα, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με την συνοδεία αστυνομικών.

Ακόμη, συνελήφθη στο Αίγιο ένας άνδρας, διότι εξύβρισε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στην μητέρα του, ενώ παράλληλα εξύβρισε και κτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι τον αδελφό του. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδελφή του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, παραβιάζοντας περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με δικαστική απόφαση.

Σε μία άλλη περίπτωση στην Πάτρα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος μια γυναίκας στην Πάτρα, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει σύζυγός της, διότι τον απείλησε λεκτικά.

Στην Ηλεία

Έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε μία γυναίκα, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του πρώην πεθερού της και της αδελφής του πρώην συζύγου της.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας άνδρας, για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, διότι μπήκε στο σπίτι της μητέρας του, παραβιάζοντας απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι της μη προσέγγισης και επικοινωνίας με την μητέρα του, για ενδοοικογενειακή βία. Επίσης, συνελήφθη στο Μεσολόγγι ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του, για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.