bd-sprite
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Απολογείται τη Δευτέρα ο 21χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1 ο 21χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες είχε δηλώσει στις αρχές 2 ονόματα, 3 επίθετα, 3 πατρώνυμα και 4 μητρώνυμα.

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο. Την ίδια στιγμή, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της 17χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1 ο 21χρονος αλλοδαπός είχε δηλώσει στις αρχές 2 ονόματα, 3 επίθετα, 3 πατρώνυμα και 4 μητρώνυμα. Όσον αφορά στις ημερομηνίες γέννησης, είχε πει ότι γεννήθηκε το 1999 και το 2001. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά ενώ εκκρεμούσε αίτημα ασύλου που είχε υποβάλλει. «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει «φύγει» …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Νικολέττας, μετά τη σύλληψη του 21χρονου.

Οπως ανέφερε το OPEN ο Πακιστανός επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και του αποκάλυψε πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης  όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 17χρονης, οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του και ακολούθως μετήχθη ενώπιον του 25ου ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα το πρωί. Ο 21χρονος, εμφανίστηκε στις δικαστικές Αρχές χωρίς παρουσία δικηγόρου. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.