bd-sprite
Φωτο: Shutterstock

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες σε κατάστημα της Jumbo στο Παγκράτι

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι και τραυματίστηκνα 3 εργαζόμενοι της εταιρείας τους οποίους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών. Τι απαντά η εταιρία.

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι σε κατάστημα της αλυσίδας Jumbo στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Φιλολάου και Εμπεδοκλέους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τρεις άνδρες, ηλικίας 30-40 ετών, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι από ανελκυστήρα επαγγελματικού χώρου και στη συνέχεια παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Μετά το ατύχημα επικράτησε ένταση καθώς με απόφαση της διοίκησης του Jumbo το κατάστημα όπου σημειώθηκε το ατύχημα συνέχισε να λειτουργεί κανονικά κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθηνών. Ο Σύλλογος απαίτησε την άμεση κινητοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών και τελικά μετά από ώρες το κατάστημα έκλεισε.

Με ανακοίνωσή της η Jumbo σημειώνει: «σήμερα, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, περί τις 12:00μμ, στο κατάστημα του Παγκρατίου, συντελέστηκε ένα σοβαρό ατύχημα. Τρείς εργαζόμενοι τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση εργασιών σε αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι του καταστήματος, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Η Διοίκηση θα συμβάλλει με όλους τους τρόπους, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, για την ταχεία ανάρρωσή τους.

Διενεργείται πλήρης έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του για τους 21 κατηγορούμενους, τότε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, η τότε περιφερειάρχης Αττικής και οι τότε δήμαρχοι των δήμων που έπληξε η φωτιά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές καιρικές συνθήκες σήμερα σε όλη τη χώρα με λίγα μόνο σύννεφα

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.