ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα 5.000 έφτασαν τα voucher κοινωνικού τουρισμού τον Σεπτέμβριο

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως έξι διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.
kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση Κικίλια σε Γερμανούς συνταξιούχους να ξεχειμωνιάσουν στην Ελλάδα

Κάλεσμα φορέων σε Γερμανούς συνταξιούχους να έρθουν να περάσουν στην Ελλάδα τον χειμώνα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη καθώς στην πατρίδα τους προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολος.
Tourism, Tourismos, Greece, Ellada, Xalki, Chalki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Αρχίζουν σήμερα αιτήσεις, ποιοι είναι δικαιούχοι

Για τον μήνα αιχμής Αύγουστο προβλέπεται αύξηση της επιδότησης κατά 20%, όπως και πέρυσι, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο.
diakopes-tourismos-skyexpress-ethniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα του κοινωνικού τουρισμού με ενισχυμένες επιδοτήσεις

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το πρόγραμμα φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους. Αυξημένες οι φετινές τιμές επιδότησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 35 εκατ. ευρώ αυξάνεται ο προϋπολογισμός για τον κοινωνικό τουρισμό

Ο υπ. Εργασίας σε ομιλία του στη ΓΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ανέπτυξε, ακόμη, όλες τις δράσεις του υπουργείου για να στηριχθεί και η απασχόληση στον τομέα του τουρισμού.
tourismos, turism, Nisia,
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και παιδικών κατασκηνώσεων

Πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους για τα πρόγραμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2022 του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Kikilias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Κικίλιας: Νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 30 εκ. ευρώ τον Ιούλιο

«Τα μέχρι τώρα στοιχεία για τις αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα είναι πολύ ενθαρρυντικά για την ελληνική οικονομία και για το εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού.