ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Χειμάρρα θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο δήμαρχος Αθηναίων με την παρουσία θα μεταφέρει το μήνυμα στήριξης στον φυλακισμένο εκλεγμένο δήμαρχο της πόλης Φρέντυ Μπελέρη και ευρύτερα στην ομογένεια, ενώ θα τονίσει την ανάγκη υπεράσπισης του Κράτους Δικαίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κ. Μπακογιάννης θέλει να μην μετατραπεί η Αθήνα σε Ντίσνευλαντ

Ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει ρυθμιστική παρέμβαση για το Airbnb στην πόλη, ζητώντας να αναλάβει την νομική αρμοδιότητα και την πολιτική ευθύνη ο δήμος, όπως συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλή αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο Μετς από τον δήμο Αθηναίων

«Η Αθήνα, στην κατάσταση που είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, δεν χρειαζόταν μόνο μεγάλα έργα, αλλά και πολλά μικρά που θα έκαναν τη διαφορά στην καθημερινότητα των κατοίκων της», τόνισε ο Κ. Μπακογιάννης.
Oukrania-Kievo-antallagi aixmaloton
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κίεβο ο Κ. Μπακογιάννης για υπογραφή μνημονίου ανοικοδόμησης της Ουκρανίας

Συμφωνία που υπεγράφη, παρουσία του Ουκρανού Προέδρου, από τον εκπρόσωπό του, προβλέπει συγκεκριμένο σχέδιο συνεργασίας για την κάλυψη όλων των αναγκών ανοικοδόμησης και αποτελεί πρωτοβουλία του δικτύου Eurocities, στο οποίο μετέχει η Αθήνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Περισσότερες από 90 χιλιάδες παραβάσεις ΚΟΚ το τελευταίο δίμηνο

«Η ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα ζήτημα που συνδέεται άρρηκτα με την ποιότητα ζωής στην πόλη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.
Kairos, Zesti, Kafsonas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σιντριβάνια στην Αθήνα αποκτούν ξανά ζωή και βελτιώνονται

Τα σιντριβάνια της πόλης, άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία και τον πολιτισμό της, που τα τελευταία χρόνια παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής, ανακατασκευάζονται από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου.