ΓΔ: 1197.41 -0.99% Τζίρος: 25.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:55:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

Skrekas-Kostas

Σκρέκας: Απαιτούμε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού να επιβάλλει πρόστιμα

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι είναι συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια και επιβάλλονται πρόστιμα διπλάσια του οφέλους που θα είχαν οι επιχειρήσεις εάν εκμεταλλεύονταν την κατάσταση και πωλούσαν σε υψηλότερες τιμές τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 
Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των νοικοκυριών

Το 2021 και το 2022 ο πληθωρισμός έφερε αύξηση τιμών στα προϊόντα, ενώ πλέον – που παρατηρείται αποκλιμάκωση στους συντελεστές κόστους στα προϊόντα – δημιουργούνται φαινόμενα πληθωρισμού της απληστίας, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Αν μπει διατίμηση στο λάδι, την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας μετά τον παραγωγό, εάν εκμεταλλευτούν την κρίσιμη κατάσταση και προσθέσουν κέρδος παραπάνω από αυτό που είχανε τα προηγούμενα χρόνια.
Super-Market
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλαφόν στο κέρδος για προϊόντα απαραίτητα σε έκτακτη ανάγκη

Το πλαφόν ισχύει ήδη σε 68 κατηγορίες προϊόντων, όσα δηλαδή περιέχονται στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», το «Καλάθι των Μαθητών» καθώς και τα «προϊόντα παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως» (θερμοσίφωνες).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Τόπος προσέλκυσης σημαντικών επενδύσεων η Δυτική Μακεδονία

«Πρόκειται να γίνουν πολύ μεγάλες επενδύσεις με εμβληματικές αυτές σε mega factories, τεράστια εργοστάσια που θα παράγουν προϊόντα, όπως για παράδειγμα μπαταρίες», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Ypourgeio Perivallontos kai Energeias, Skrekas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιβολή πλαφόν στις τιμές σχολικών ειδών αλλά και σε θερμοσίφωνες

Δημιουργείται το «Καλάθι των Σχολικών Ειδών», με τον υπ. Ανάπτυξης να τονίζει ότι «στόχος μας είναι στα σχολικά είδη οι τιμές να είναι προσιτές και μάλιστα χαμηλότερες από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο».