ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

businessdaily-Skrekas-Kostas

Κ. Σκρέκας: Η Ελλάδα στηρίζει την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας

«Είναι κρίσιμη η συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνόκτητου στόλου στην ανασυγκρότηση της Ουκρανίας, καθώς επίσης και η αξιοποίηση κρίσιμων υποδομών της χώρας μας στις μεταφορές και στην ενέργεια» είπε ο κ. Σκρέκας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Σκρέκας: Χαράζουμε για την Ελλάδα μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης

«Μόνο πέρυσι η Ε.Τ.Επ. διοχέτευσε πάνω από 2,5 δισ. ευρώ σε έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας με έμφαση στην πράσινη μετάβαση, την καινοτομία και την κοινωνική συνοχή» τόνισε ο κ. Σκρέκας.
businessdaily-Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Μας ενδιαφέρει η πρακτική εφαρμογή της καινοτομίας

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας τολμά, προοδεύει και προσελκύει επενδυτικά κεφάλαια. Αλλά, για να «ωριμάσει» επαρκώς στον ανταγωνισμό απαιτούνται διαρκή άλματα.
businessdaily-Skrekas-Kostas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Σκρέκας: Το αρνί στο «καλάθι του Πάσχα» πωλείται κάτω των 10 ευρώ

Αναφερόμενος στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «οι προσπάθειες για την αποκλιμάκωση συνίσταται σε τρεις προσπάθειες: στην αύξηση των μισθών, στους ελέγχους και στην τόνωση του ανταγωνισμού».
Kostas Skrekas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαθέσιμη στους καταναλωτές η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής

«Ο καταναλωτής μπορεί να δημιουργήσει το δικό του καλάθι προϊόντων, να συγκρίνει τις τιμές σε ελάχιστο χρόνο, να επιλέξει αλυσίδα και να προχωρήσει στην πιο συμφέρουσα, κατ' αυτόν, αγορά» ανέφερε ο κ. Σκρέκας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε χαμηλότερα επίπεδα οι τιμές στα τρόφιμα στο πασχαλινό τραπέζι

Για την συνεχή άνοδο που καταγράφουν οι τιμές στα καύσιμα ο Κ. Σκρέκας θύμισε το πλαφόν που έχει τεθεί στο περιθώριο κέρδους στα πρατήρια και τόνισε πως γίνονται έλεγχοι και ανά εβδομάδα ανακοινώνονται πρόστιμα.
Kostas Skrekas
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκρέκας: Οι έλεγχοι στην αγορά ξεπέρασαν τις 40.000 από την αρχή του 2023

Ο υπουργός έκανε αναφορά στο «Καλάθι του νοικοκυριού», λέγοντας ότι συνολικά βοήθησε την κοινωνία, υποστηρίζοντας ότι ο πληθωρισμός μέσα στο «καλάθι του νοικοκυριού» ήταν χαμηλότερος από τον γενικότερο πληθωρισμό.