ΓΔ: 863.41 0.42% Τζίρος: 64.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΡΗΤΗ

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει σταθερά τις επιχειρήσεις της Κρήτης

Στη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στελέχη της τράπεζας στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, συναντήθηκαν με εκπροσώπους επιχειρηματικών μονάδων από τους βασικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας.
Crete
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοντά στα επίπεδα του 2019 οι αναμενόμενες τουριστικές αφίξεις σε Κρήτη

Όπως επισημαίνουν οι επικεφαλής των ενώσεων ξενοδόχων του νησιού ο Μάιος στέλνει πολύ θετικά μηνύματα, αν και υπάρχει προβληματισμός για airbnb αλλά και το αυξημένο ενεργειακό κόστος.
ESG

Συνάντηση του CEO της Alpha Bank Βασ. Ψάλτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Οι δύο άνδρες συζήτησαν, επίσης, τη συνέχιση των δράσεων της τράπεζας στους κοινωνικά κρίσιμους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας, μέσω των προγραμμάτων «Μαζί, με Στόχο την Παιδεία» και «Μαζί, με στόχο την Υγεία».
Touristiki-Ekstrateia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο βραβεία με την υπογραφή Choose για την τουριστική καμπάνια της Κρήτης

Η ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης καλεί τον υποψήφιο επισκέπτη να νιώσει με όλες τις αισθήσεις του τον πλούτο των εμπειριών, που μπορεί να απολαύσει στο νησί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στήνονται και φέτος οι πάγκοι στα παραδοσιακά παζάρια των Χανίων

Τα παραδοσιακά παζάρια στην περιοχή αποτελούν επί σειρά ετών σημείο αναφοράς για την Μεγάλη Παρασκευή προσελκύοντας πλήθος ντόπιων καθώς και Ελλήνων και ξένων επισκεπτών. Επανέρχονται μετά από διετές διάλειμμα λόγω πανδημίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Οικονομικών: Ακόμα 14,4 εκ. ευρώ σε 1.323 σεισμόπληκτους στην Κρήτη

Για την αποζημίωση και στήριξη των πληγέντων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης έχουν διατεθεί συνολικά, μέχρι σήμερα, 59.316.912,41 ευρώ σε 6.302 πολίτες (μοναδικούς Α.Φ.Μ.), που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους.