ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΡΗΤΗ

Τρεις ισχυροί διεκδικητές για τον ΒΟΑΚ: Πώς θα κριθεί ο νικητής

Προτιμητέος επενδυτής θα είναι εκείνος που θα ζητήσει τη μικρότερη κρατική χρηματοδότηση και τη λιγότερη επιδότηση από το κράτος για τα διόδια. Δεν θα υπάρχουν μπάρες, χρέωση με βάση την απόσταση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Παρακαταθήκη μου στην Κρήτη ο ΒΟΑΚ - Υπογράφηκε η σύμβαση

Παρουσία του πρωθυπουργού υπεγράφη, η σύμβαση για την κατασκευή του τμήματος Χερσόνησος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ. Πρόκειται για το δεύτερο από τα τρία τμήματα του ΒΟΑΚ που συμβασιοποιείται, μήκους 22,4 χλμ.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση από Περιφέρεια Κρήτης για επιτήδειους που εξαπατούν πολίτες

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι επιτήδειοι ζητούν τηλεφωνικά από τους προμηθευτές της Περιφέρειας να προκαταβάλλουν τις κρατήσεις που προβλέπεται να αποδώσουν στο κράτος, για να μπορούν να εισπράξουν το συνολικό ποσό οφειλής.
Ρέθυμνο, Κρήτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προβληματίζει η έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου

Με την σεζόν στην Κρήτη να ξεκινάει φέτος νωρίτερα από τις άλλες χρονιές και το νησί να αναμένει μεγάλο όγκο επισκεπτών, η στελέχωση των τουριστικών μονάδων στο Ρέθυμνο αποτελεί στοίχημα για τους τοπικούς παράγοντες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνονται τα έργα για βελτίωση του οδικού δικτύου στην Κρήτη

Ο δρόμος Σούδα - Πλακιάς του Αγιοβασιλιώτικου παραλιακού δρόμου νότια του Ρεθύμνου βρίσκεται στην τελική του φάση με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται να στοχεύουν να μετατρέψουν την περιοχή σε πόλο έλξης τουριστικών επενδύσεων.
smartphone
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ηράκλειο: Έρχεται η ψηφιακή κάρτα δημότη - Τί προσφέρει και πώς αποκτιέται

O αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού - Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού, Γιώργος Σισαμάκης, δήλωσε ότι στόχος είναι η «Ψηφιακή Κάρτα Πολίτη» City on Pass να είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η τουριστική σεζόν αρχίζει φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στην Κρήτη

Η βαριά βιομηχανία του νησιού ζεσταίνει τις μηχανές της και μάλιστα τα μέχρι και τώρα στοιχεία δείχνουν οι πρώτες αφίξεις μέσω αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, να εκτελούνται από τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου.
Christos Staikouras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Σταϊκούρας: Στο 1,6 δισ. ευρώ έφτασε η οικονομική στήριξη της Κρήτης

Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η οικονομία της Κρήτης είναι σε καλό επίπεδο και αυτό όχι μόνο λόγω της καλώς τουριστικής περιόδου που προηγήθηκε, αλλά και της στήριξης από την κυβέρνηση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκατοντάδες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αναμένονται στα Χανιά εφέτος

Στις 26 Μαΐου έχουν αναγγελθεί οι αφίξεις 4 κρουαζιερόπλοιων αριθμός που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, θα δοκιμάσει τα όρια οργάνωσης του λιμανιού των Χανίων καθώς και της πόλης.