ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ

C130, aeroporia
ΔΙΕΘΝΗ

Αγορά στρατιωτικών ελικοπτέρων της Σερβίας από την Κύπρο

Η Σερβία, η οποία διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς στα Δυτικά Βαλκάνια, εξακολουθεί να βασίζεται στην πρώην σοβιετική στρατιωτική τεχνολογία, αλλά τα τελευταία χρόνια άρχισε να αγοράζει δυτικά και κινεζικά οπλικά συστήματα και αεροσκάφη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BOX Now: Απόβαση στην Κύπρο και πάει για την πρώτη κερδοφόρα χρονιά

Η εταιρεία των πράσινων lockers συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Κύπρου, μετά την Κροατία και τη Βουλγαρία. Νέο επενδυτικό πλάνο μετά τις επενδύσεις ύψους 22 εκατ. ευρώ.
Gerapetritis-Fidan-Hakan
ΔΙΕΘΝΗ

Φιντάν: Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα εξελίσσονται σε θετική κατεύθυνση

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως «η κατάσταση της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη και των ομογενών μας που ζουν στα Δωδεκάνησα αποτελούν προτεραιότητα για την Τουρκία».
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Πρόστιμο 300.000 ευρώ σε εταιρεία που ανήκει σε κυπριακό όμιλο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Les Echos, 874 πελάτες έχασαν 3,3 εκατομμύρια ευρώ, μεταξύ Ιανουαρίου 2019 και Σεπτεμβρίου 2021, ενώ περίπου σαράντα εξ αυτών υπέβαλαν μήνυση με την άσκηση αστικής αγωγής.
businessdaily-Mitsotakis-Christodoulidis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το Κυπριακό αποτελεί εθνική προτεραιότητα

Την έντονη ανησυχία της Αθήνας και της Λευκωσίας για την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Μέση Ανατολή και τον κίνδυνο εξάπλωσης της κρίσης στην γύρω περιοχή εξέφρασε ο πρωθυπουργός.
Ypourgeio-Energeias-Perivallon
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΝ: Συνέδριο για τη παρακολούθηση των παράνομων μεταφορών αποβλήτων

Πρόκειται για μία κοινή δράση μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, με σκοπό την αντιμετώπιση των κενών που εντοπίστηκαν στην παρακολούθηση της μεταφοράς επικίνδυνων αποβλήτων από κράτη-μέλη της ΕΕ και τρίτες χώρες.
ADMIE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον ΑΔΜΗΕ και τον Διαχειριστή της Κύπρου

Αντικείμενο του MoU είναι η παροχή τεχνικών υπηρεσιών από τον Διαχειριστή προς τον ΔΣΜΚ, με δεδομένο ότι η διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ απαιτεί στενή συνεργασία μεταξύ των δυο.