ΓΔ: 798.11 -2.39% Τζίρος: 59.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα και η Αγορά του Καταναλωτή

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια και στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, που θα είναι είναι συνεχώς ανοικτά τα μαγαζιά από την Κυριακή μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
adonis-georgiadis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την 1η Φεβρουαρίου η εφαρμογή των νέων κανόνων στις λαϊκές αγορές

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει διάλογος πριν την έκδοση της υπουργικής απόφασης για την υποχρέωση ανάρτησης των τιμών και των ποσοτήτων των προϊόντων στην πλατφόρμα του e-καταναλωτής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου

Η Παννατική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως το νέο νομοσχέδιο αναμορφώνει και εκσυγχρονίζει το θεσμικό πλαίσιο στις λαϊκές αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα «e-Λαχαναγορά» από τον ΟΚΑΑ για εύκολες αγορές

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά e-Λαχαναγορά έχετε ολόκληρη την αγορά στο κινητό σας, για να κάνετε τις παραγγελίες σας εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή e-Λαχαναγορά αναφέρεται σε B2B επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάζεται χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στις λαϊκές αγορές

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ζήτησε από την κυβέρνηση να επανέλθουν οι αποστάσεις μεταξύ των πάγκων σημειώνοντας την υπεύθυνη στάση που έδειξαν οι άνθρωποι του κλάδου όλο αυτό το διάστημα.