ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΙΒΥΗ

ΟΗΕ: Ένας «ομαδικός τάφος» 65 μεταναστών εντοπίστηκε στη Λιβύη

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ανέφερε ότι δεν είναι γνωστές οι συνθήκες θανάτου και οι εθνικότητες των μεταναστών «αλλά πιστεύεται ότι πέθαναν στην έρημο κατά τη μεταφορά τους από παράνομους διακινητές».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λιβύη επιχειρεί να επαναφέρει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο

Η Ελλάδα με επιστολή της που επιδόθηκε στον ΟΗΕ στις 17 Ιανουαρίου επαναλαμβάνει πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι παράνομο και αντίθετο προς το Διεθνές Δίκαιο και παράνομες όποιες κινήσεις γίνονται με βάση τις συντεταγμένες που αυτό προβλέπει.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έλλειψη στρατηγικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Λιβύη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθύνεται στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «οφείλει να αντιδράσει άμεσα στον ΟΗΕ και στην ΕΕ, στις λιβυκές ενέργειες και να κάνει το παν ώστε να επανέλθει στις διεθνείς πρωτοβουλίες για το λιβυκό από τις οποίες έχει αποκλειστεί συστηματικά.
libya_accident
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι από την ομάδα διάσωσης στη Λιβύη

Τι αναφέρει νεότερη ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, όπου λεωφορείο που μετέφερε ελληνική αποστολή συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
libya_accident
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις Έλληνες από ομάδα διάσωσης σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λιβύη

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της Λιβύης που μεταδίδουν διεθνή δίκτυα οι τέσσερις Έλληνες σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση λεωφορείου με όχημα που βρισκόταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Για τραυματισμούς έκανε λόγο το ΓΕΕΘΑ.