ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΛΙΒΥΗ

Κ. Φραγκογιάννης: Νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης

Ο υφυπουργός Εξωτερικών εξηγεί ότι μπορεί οι εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας να περιόρισαν τις οικονομικές μας σχέσεις στην πραγματικότητα όμως, η ελληνική επιχειρηματική παρουσία στη Λιβύη ουδέποτε διακόπηκε.
ΔΙΕΘΝΗ

Εγκαινιάστηκε το ελληνικό γενικό προξενείο στη Βεγγάζη της Λιβύης

Με λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του ελληνικού γενικού προξενείου στη Βεγγάζη της Λιβύης, καθώς είναι το πρώτο προξενείο που επαναλειτουργεί σε αυτή την πόλη μετά τις πρόσφατες αναταραχές στην περιοχή.
Petrelaio-Livyi-Argo
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει να προωθηθούν οι οικονομικές, εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης

Η Ελλάδα ετοιμάζει μια επιχειρηματική αποστολή στη Λιβύη, «που πρόκειται να σχεδιαστεί τους επόμενους τρεις μήνες με μεγάλη λεπτομέρεια», προκειμένου να έχει επιτυχία μια δεύτερη επίσκεψη μαζί με τους επιχειρηματίες στη Λιβύη.
Λιβύη, Στρατιώτες, Αντάρτες, Μαχητές
ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Η Τουρκία να συνεργαστεί για την αποχώρηση όλων των ξένων στρατιωτών

«Καλούμε την Τουρκία να συνεργαστεί μαζί μας για να βάλουμε τέλος στην παρουσία όλων των ξένων δυνάμεων και των μισθοφόρων για να διαφυλάξουμε την εθνική κυριαρχία» της Λιβύης, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών.
ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Σαρώνουν έργα εταιρείες του Ερντογάν, στο παιχνίδι και ελληνικές

Πακέτο έργων δισεκατομμυρίων έκλεισε ο εργολάβος που έχτισε και το παλάτι του Τούρκου προέδρου, ενώ η Mytilineos ανέλαβε ενεργειακή μονάδα στο Τομπρούκ. Η ιστορία της εμπλοκής ελληνικών εταιρειών στη χώρα.
mitsotakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει τη Λιβύη

Τη Λιβύη αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η γεφύρωση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.